In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare
I septembers nyhetsbrev tar vi med dig till det härligaste lantstället i Toscana och en guide till Vatikan- musset i Rom. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2581
Vill du ha allt? Då kan du få det här! På Azienda Agricola Bellavista finner du alla de komponenter samlade under ett tak, som du vanligtvis måste lägga ihop tre-fyra gårdar för att få: fina lägenheter med dagsbasis, vacker utsikt, barnpool, restaurant och gångavstånd till en liten stad.
Newsletter_2584
Under ”In-Italias TOP 3” avslöjar en av In-Italias medarbetare varje månad en personlig topplista med rekommendationer eller egna smultronställen. Denna månad avslöjar Caroline sin TOP 3 lita över, vad man ska unna sig själv när man är i Florens.
Newsletter_2585
Man skulle tro, att alla skulle vara intresserade av att hoppa över långa köer och använda sin dyra betalada semestertid på att se och uppleva ett av Roms underverk, nämligen Vatikan-museet, som bl.a. rymmer det sixtinska kapellet av Michelangelo. Ändå bevisar de långa köerna utanför att få är medvetna om att man kan förbeställa biljetter och då kunna hoppa över flera timmar av köande, bara genom att planera sitt besök före resan. Vi guidar dig genom proceduren.
Newsletter_2587
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om en man i Genova, som försökte handla med lire nästan 10 år efter den utgått.
Newsletter_2588
I Ancona i regionen Marche finner man denna ganska blandade förrätter på de lokala och mycket autentiska, lokala matställena. Förekomsten av potatis gör att vi i norden kan identifiera oss med rätten, och då vi själva har bra tillgång till musslor och antagligen kan få tag i en god (italiensk) korv, tycker jag att receptet är ganska aktuellt och lite annorlunda, men ändå italienskt.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev