In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare!

Sen sommaren hälsar oss välkomna. I denna månads nyhetsbrev presenterar vi en guide till utmärkta hotellrestauranger i Italien du kan även förvänta dig en ganska speciell citronsallad från ön Procida. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2559
Stämning kommer oftast inifrån, men på det historiska och romantiska Gallery Hotel Recanati i regionen Marche kommer den från alla håll. Från utsikten, från den kunniga och vänliga personalen, från dofterna i köket och från hotellets förtrollade skönhet i den historiska miljön.
Newsletter_2562
Under ”In-Italias TOP 3” avslöjar en av In-Italias medarbetare varje månad en personlig topplista med rekommendationer eller egna smultronställen. Denna månad avslöjar Allan sin TOP 3 över vitkalkade platser i Italien
Newsletter_2564
Under mina resor i Italien stöter jag ofta på hotell med trevliga restauranger. Att äta på hotellets restaurang har för oss skandinaver ofta varit synonymt med en turistfälla. I Italien vågar jag påstå att detta fenomen är på god väg att suddas ut. Låt mig presentera några guldkorn och personliga smultronställen.
Newsletter_2571
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om ön Procida, där invånarna har hittat en ovanlig lösning på problemet med bristen på utrymme för soppåsar.
Newsletter_2572
Har du någonsin varit på Procida utanför Napoli? Då vet du, att citronerna där är något helt annat än de citroner vi känner till här uppe i Skandinavien eller för den delen på många andra ställen i världen. Härnere på den lilla solbelysta klippön, där livet går sin stilla gång som i filmen ”Il Postino”, där är citronerna söta, och där kan man även äta det vita fruktköttet, som också är milt.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev