In-Italias nyhetsbrev

Kära Läsare

Välkommen till juni och denna månads nyhetsbrev, som presenterar en praktisk guide till semestern i Italien. Vi har sammanställt det hela för dig i en lättläst inbakning. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2510
I motsats till Sverige, så finns det höghastighets tåg i Italien. De far land och rike runt på noll tid. Res t.ex. från Milano till Rom på under 3 timmar. Det är faktiskt snabbare än att flyga, om man beräknar tiden från dörr till dörr.
Newsletter_2515
Modernt hotell + barnvänligt + handikappanpassat + badsemester + superstrand + mindre känd italiensk region. Låter det som något du söker efter, så läs mer här. Letar du bara efter en härlig veckas semester vid Adriatiska havet, och skulle kunna tänka dig att prova de mindre kända stränderna söder om centrala Italien, så kan även du läsa vidare. Hotel Abruzzo Marina är för alla!
Newsletter_2513
Under ”In-Italias TOP 3” avslöjar en av In-Italias medarbetare varje månad en personlig topplista med rekommendationer eller egna smultronställen. Denna månad avslöjar Johanne sin TOP 3 över de vackraste utsikterna.
Newsletter_2518
Semesterboendet är bokat och tiden för avresa närmar sig. Men vad ska man vara uppmärksam på, innan resan söderut. Vi har samlat den mest relevanta informationen och praktiska upplysningar som man bör förhålla sig till innan sin avresa till stövel landet.
Newsletter_2512
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om happy hour på de norditalienska barerna
Newsletter_2511
Denna goda likör är gjord av färska valnötter. Hemligheten ligger enligt Italienska traditioner i tidpunkten då nötterna plockas, det ska alltid ske natten mellan den 23e och den 24e juni – på San Giovanni Battista (midsommar) Denna tidpunkt på året innehåller nämligen nötterna en större mängd olja och vitaminer.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev