In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare!

Det har blivit maj och vi kommer med massor av inspiration till semestern. Dyk ner i vår hemlighetsfulla guide, där du finner sköna medeltidsstäder med de finaste sandstränderna längs kusten i Italien. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig Läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2470
Mamma Luisa lovar i denna månad avslöja var hon hittar inspiration när de flesta inspirationskällorna har använts. Den regelbundne läsaren vet, att hon har samarbetat med den svenske kändiskocken Stefano Catenaccio – och det var ett mycket givande samarbete. Nu för tiden leker hon med tanken att inleda ett samarbete med den danske folkkära kändiskocken Timm Valdimir, som håller till i Valby, Köpenhamn.
Newsletter_2471
Jag var helt begeistrad efter mitt besök på Loano 2, eftersom de var trevliga, professionella och boendet var oklanderliga. Loano 2 är ett stort ställe med totalt 360 semesterbostäder fördelat på en Residence – del med en, två och trerums lägenheter och en hotell del med rum i olika kategorier - och har jag nämnt att de har Liguriens största poolområde?
Newsletter_2476
Under ”In-Italias TOP 3” avslöjar en av In-Italias medarbetare varje månad en personlig topplista med rekommendationer eller egna smultronställen. Denna månad avslöjar Ghita sin TOP 3 över Italiens mest charmerande kust byar.
Newsletter_2477
Vi vet inte alltid vad vi vill ha, vi vet dock att vi väldigt gärna vill ha det mesta. Detta gäller naturligtvis också under vår semester i Italien, som semesterbostadsförmedlare konstaterar vi ofta att det är svårt att få både attraktiva sandstränder och charmerande stadsliv på en gång – och märk väl båda inom gångavstånd!
Newsletter_2492
Debatten har varit livlig och till tider upphettad på Facebook denna månad. Recept, undersökningar oh resupplevelser har ännu en gång aktiverat våra följare till stor glädje för våra medarbetare, men förhoppningsvis också alla er italienälskare.
Newsletter_2487
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om gratis dricksvatten till turisterna i Florens.
Newsletter_2488
I denna månad lämnar jag över rodret till min svenske vän Marcus Stoltz, som arbetar och skriver för In-Italia, och som har något på hjärtat omkring sin favorit - version av pasta med pesto. Ett recept som ursprungligen härstammar från Marcus tid i Verona.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev