In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare!

Påsken är över och det är tid att på allvar planera sommarsemestern. Denna gång rekommenderar vi ett otroligt hotell i Napoli (Neapel) och gör dig klokare på Sicilien och Sardinien. Nederst i mejlet kan du skriva ut Nyhetsbrevet – med tanke på miljön.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2432
Våren är en härlig tid för In-Italias medarbetare. Det betyder nämligen att vi reser till Italien både för att besöka hotell och andra semesterbostäder – och för att uppleva städerna och lokalområdena. Dessa utvecklande resor gör det lättare för oss att finna det rätta boendet i den rätta staden, så din semester blir en dundrande succé.
Newsletter_2434
Som kontrahent på In-Italia avlägger jag många besök på hotell och semesterbostäder i hela Italien. Riktigt många besök. Det betyder att jag helt automatiskt hittar personliga favoriter, när jag minst anar det. De absolut mest personliga favoriterna utgör endast en exklusiv handplockad handfull ställe bland hundratals av våra hotell i vår online-katalog.
Newsletter_2437
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig favoritlista med rekommendationer eller tips. I denna månad avslöjar Louise sin TOP 3 över sina italienska favorit efterrätter.
Newsletter_2438
Semester kräver planering, och frågan är: Vart ska vi resa i år? Många har lust att utforska en av de stora italienska öarna, Sardinien eller Sicilien, och har man ännu inte besökt någon av dessa öar kan det vara svårt att välja mellan de två. Vi ska därför kasta glans över båda öarna och hjälpa er med att välja rätt!
Newsletter_2448
Vi har lagt ännu en rolig och livlig månad på Facebook bakom oss. Denna månad har vi varit runt omkring hela Italien, från Sardinien till Assisi, Siena och Marche.
Newsletter_2449
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om ’cappuccio’ och ’cappuccino’.
Newsletter_2450
Det finns många rätter som är jävlusiskt goda, och i Italien kan man alltså få en kyckling som tillagas under denna benämning. Receptet på djävulskyckling är inte nödvändigtvis så värst exakt, det vill säga att det finns flera varianter på tillagning, men man kan alltid förvänta att få en kyckling som är tillagad vid god värme och som är bankad platt.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev