In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare!

December och därmed Julen står för dörren. Så därför underhåller vi dig denna gång med italienska jultraditioner. Vi berättar också om nya kundfördelar och tipsar om hur du bakar dina egna ”fula” småkakor.

Trevlig läsning & God Jul!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_2318
Ett hårt paket som räcker i ett helt år, fyllt med mat, vin, resor, kultur, människor och BARA Italien! Ge dig själv eller någon du gillar en härlig julklapp, en årsprenumeration på Solo Italia för bara 335 kr!
Newsletter_2325
Skandinaverna gör en dygd ut av flexibilitetsbegreppet, och efterfrågar naturligtvis också större och större flexibilitet i planläggningen av familjens semestrar. Det är vi lyhörda över och därför har vi hos In-Italia ändrat våra annulleringsregler så de emotkommer detta behov. Vi har också gjort andra tilltag för att uppfylla dessa önskemål, så att när man bokar hos In-Italia kan man dessutom få en månads gratis förhandsreservation, så du först ska avbetala på din vistelse 30 dagar efter bokningstillfället. Till sist finns det fina ’First Minute’-rabatter att hämta på nästa års semestrar, som gäller fram till början av 2013.
Newsletter_2306
När en semester handlar om annat än boendet. När den handlar om människorna bakom stället och om att utforska ett nytt område, så är det inte så viktigt om det finns pool och modern komfort för att säkra semestern. Så är semestern säkrad i mötet med värdskapet. Och mötet med Nino på Alla Collina sul Mare står för mig som ett oförglömligt fint minne som jag personligen kommer vända tillbaka till.
Newsletter_2309
Under ”In-Italias TOP 3” kommer en av In-Italias medarbetare varje månad avslöja en personlig hit-lista med rekommendationer eller tips. I denna månad avslöjar Louise sin TOP 3 över roliga italienska ord.
Newsletter_2310
Det är många skandinaver som aldrig kunde föreställa sig att hålla jul utanför deras respektive landsgränser, för att inte undvara det som för dem symboliserar julen och dess traditioner. På så sett har faktiskt många italienare det också, det är bara traditionerna och julens symboler som är lite annorlunda.
Newsletter_2316
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om vinballonger, napolitanarnas alternativa inköpsmetoder och Italien som leverantör till IKEA.
Newsletter_2317
Under hösten har superkocken Stefano Catenacci åter varit på tapeten i Sverige med sitt deltagande (och finalplatsen) i TV-programmet Kockarnas kamp. Vi har funnit ett recept i hans senast utgivna boka Stefanos Italia under kapitel 7 – Dolci, som gör sig gott i denna söta juletid, då det ska bakas och njutas.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev