In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

I denna utgåva av nyhetsbrevet presenterar vi ett sprängfullt ekologiskt tema och ett recept på spaghetti al ragù. Längst ner i mailet kan du skriva ut nyhetsbrevet – med miljön i åtanke.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1962
Till alla sydsvenskars glädje så öppnar lågprisbolaget Ryanair upp en ny linje till våren och börjar flyga direkt från Malmö till Pisa i Toscana.
Newsletter_1963
Det finns badhotell, och så finns det badhotell… Hotel Lungomare är utan tvekan ett av de badhotell som utmärker sig i den positiva änden utmed den mil och åter mil långa Adriatkusten. För vem vill inte bo på ett snyggt inrett hotell som mer eller mindre ligger på (!) stranden, erbjuder egen pool samtidigt som närmaste stad är en av få pittoreska pärlor med genuint centrum och skön fiskestämning.
Newsletter_1966
Italiens mångfald kan vara så bred att man ibland har behov för konkreta tips och förslag av någon som själv varit där. Här kan du få inspiration till resmål, utflykter, upplevelser, sevärdheter och festliga arrangemang samt lokala byfester.
Newsletter_1968
Om du också har hängt på den ekologiska trenden och skulle vilja genomföra din vision om att leva ”helt ekologiskt”så kan du välja att bo och äta ekologiskt på din nästa semester i Italien genom att beställa din Italiensemester genom In-Italia. Vi erbjuder nämligen övernattning på flera gårdar där det finns ekologisk produktion, där man lever efter ekologiska principer eller där man erbjuder ekologiska produkter.
Newsletter_1979
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om Piemontes kandidatur til UNESCO, italienarnas klagotendenser samt ljushåriga och blåögda på Sicilien.
Newsletter_1981
Kärt barn har många namn men spaghetti med köttfärssås har bara två, ragù eller bolognese och den korrekta formen är faktiskt en sammansatt version: ragù bolognese – det sista efter staden Bologna, där den ursprungliga har sina rötter. Ibland finner man dessutom preciserat att köttfärssåsen är gjord med enbart nöt- eller griskött. Alltså om den är di carne, di maiale, osv.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev