In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare

Vi hälsar november välkommen med Italiens bästa panoramautsikter och sedan fördjupar vi oss i några världsberömda italienare. Kom ihåg att du nederst i mailet kan skriva ut nyhetsbrevet – naturligtvis med miljön i åtanke.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1829
Du kan följa din bokning online och därmed ha fri tillgång till en personlig sida där du hittar all relevant information som rör din semester i Italien.
Newsletter_1830
Vad menar vi egentligen med en utsikt? Du kan ju varken dricka den eller klä dig i den! Varför är vi så besatta av att sitta och drömma framför en panoramautsikt med ett glas kallt vitt vin i ena handen och kärestan i den andra och blicken fäst vid horisonten?
Newsletter_1833
Italiens mångfald kan vara så bred att man ibland behöver konkreta tips och förslag från någon som har varit där. Här kan du få inspiration till resmål, utflykter, upplevelser, sevärdheter och festliga evenemang samt lokala byfester.
Newsletter_1837
Vad har så olika personligheter som Pavarotti och Leonardo da Vinci gemensamt? Vid första åsyn inte särskilt mycket men om man kikar närmare så är de båda representanter för det som vi uppfattar som italienskt, och de har genom sina verk bidragit till att skapa en bild av Italien världen över. Läs mer om flera andra stora italienska kulturpersonligheter som har bidragit till att sätta sitt hemland på kartan.
Newsletter_1843
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Den här gången berättar vi om världens enda pastamuseum, nattlig tryffeljakt och betalning efter storlek.
Newsletter_1846
Denna månad får ni recept på pasta med majroveblad, som är en specialitet i Apulien. Majrovornas blad och blommor kallas på italienska rape. I Italien kallas de även broccoletti vilket är något missvisande eftersom de inte har något med broccoli att göra, men beteckningen används även för ett knippe broccoli.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev