In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

Porten till sensommaren står på vid gavel och i detta nummer vill vi lotsa er runt i vindistrikt och en oemotståndlig hummersallad från Sardinien. Kom ihåg att du nederst i mailet kan skriva ut nyhetsbrevet – men ha alltid miljön i åtanke.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1748
Fler och fler kommuner med ett visst kulturellt intresse har gått i huvudstaden Roms fotspår och har börjat införa turistskatter. Skatten gäller alla resenärer till dessa städer och betalas normalt till sitt logi (hotell, B&B och övriga semesterbostäder).
Newsletter_1738
Kunderna har som regel inte fel. Och på B&B Arte e Natura är där bland kunderna bred enighet om att värdskapet är på top, frukosten överdådig och det omgivande landskapet mycket inbjudande.
Newsletter_1742
Italiens mångfald kan vara så brett att man till tider har behov för enkla tips och förslag från någon som själv varit på plats. Här kan du få inspiration till resmål, utflykter, upplevelser, sevärdheter och festliga arrangemang samt lokala byfester.
Newsletter_1744
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om världens enda havsgrotte-restaurang, nya möjligheter för att uppleva det Sixtinska Kapellet och Milanos strandliv.
Newsletter_1746
Jag har till denna månad lånat ett recept på hummer från min faster på Sardinien. Catalansk hummersallad är en klassiker vid Alghero på Sardiniens östkust och ett perfekt sommarrecept som gör sig fint till en utomhus sommarmiddag med de närmaste vännerna eller familjen.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev