In-Italias nyhetsbrev

Kära läsare,

Maj är något av det skönaste vi har – så varför inte kombinera det med att läsa denna månads nyhetsbrev. Nederst i mailet kan du skriva ut nyhetsbrevet – men ha miljön i åtanke.

Trevlig läsning!
Utskriftsvänlig utgåva
Newsletter_1641
”Vem, vad, var, hur, när och varför” tänker man ofta när man besöker en ny hemsida. De många genvägar och möjligheter för att klicka sig vidare och spara tid har endast ett rejält värde, om användarvänligheten är hög och logiken framträdande.
Newsletter_1642
Ifall du vill bo på fler ställe än Ristoro del Cavaliere under samma semester så ska du utan tvekan lägga de andra ställena först, annars riskerar du att de blir till en besvikelse efter den stora hjärtliga atmosfären och inte minst de outforskade omgivningarna samt de löjligt låga priserna på denna lilla agriturismo i det nordligaste Toscana.
Newsletter_1644
Italiens mångfald kan ibland vara så brett att man har behov för konkreta tips och förslag från någon som själv upplevt och varit på plats. Här kan du få inspiration till resmål, utflykter, upplevelser, sevärdheter och festliga arrangemang och lokala byfester.
Newsletter_1646
Vi går och ser fram emot semestern större delen av året och när vi äntligen kommer iväg går tiden som otroligt snabbt. Hemma igen i vardagens lunk kan man ibland drömma sig tillbaka till den perfekta stranden med turkosblått hav eller den lilla restaurangen med semesterns godaste pizza, och så blir enstaka upplevelser till perfekta semesterminne som fungerar som balsam för själen. För vi vet att det kommer en ny semester och helt säkert en ny resa till det sköna Italien.
Newsletter_1650
Här kommer vi med finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om det allt mindre lutande tornet i Pisa, italiensk kashmirull och resocialisering på Roms gator och torg.
Newsletter_1652
Denna gång skal vi laga hemmalagad pasta med spinat och ricotta, gjord på mannagryns mjöl som man normalt använder till pastaframställning och brödbakning i Italien.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev