In-Italias nyhetsbrev

Bästa läsare,

Vintern håller fortfarande ett grepp om oss och norra Europa, och därför är det frestande att drömma sig bort till varmare breddgrader. Det ger vi dig denna gång i form av rabatter, badtips och en skönt liten Viste du att..’ om Världens 7 underverk.

Trevlig läsning!
Newsletter_2963
Med det nya året kommer det nya rabatter. Från januari och fram till runt Påsken finns det fina rabatter att hämta i form av ’First Minute’-rabatter. First-Minute eller Early Bird, som de också kallas, är rabatter, som tillgodoser dig som redan nu kan besluta dig för vart detta års sommarsemester ska gå. Du kan se var det finns rabatter att hämta på de enskilda ställena under fliken ’Se Prislistan’. Till sist är det i 2015 blivit möjligt att på vissa ställe välja en ej-refunderbar-vistelse, som igen är en unik möjlighet för dig som redan nu vet vart resan ska gå, och därför kan välja att boka med en så kallad ej-refunderbar-vistelse till bäst pris. Denna vistelse är billigare än andra då du inte har möjligheten att annullera din vistelse enligt de vanliga avbokningsreglerna hos oss.
Newsletter_2966
In-Italias TOP 3 är våra medarbetares möjlighet att ge dig våra helt personliga rekommendationer till en populär semesterbostad eller ett bestämt resmål. Vår resekonsulent Caroline är inte alltid så glad för de överbefolkade badstränderna vid kusten, därför får du här en top 3 över fina ställe att bada i färskvatten i Italien.
Newsletter_2964
Här presenterar vi finurligheter om Italien och italienarna. Denna gång berättar vi om de 7 nya underverk, där Italien har ett av dem.

Klicka här för att se våra tidigare nyhetsbrev