Kundservice

Kundservice

Tävlingsvillkor

Delta i tävlingen om en resa till Italien här

Tävlingsvillkor och tävlingsförhållanden:

Tävlingen arrangeras av In-Italia.

Deltagare ska ha fyllt 18 år. Anställda på In-Italia, samt personer i den anställdes hushåll, får inte deltaga i tävlingen.

Vid deltagande anmäler du dig till In-Italias nyhetsbrev, där du kommer att ta emot nyheter från In-Italia, erbjudanden och inspiration. Du kan avregistrera dig från nyhetsbrevet när du vill.

Du deltar i tävlingen på In-Italias hemsida eller på In-Italias facebooksida.

Tävlingsperioden är mellan den 1 maj 2018 och den 31 maj 2018. Du kan endast delta i tävlingen en gång.

Vi lottar bland alla mottagare av In-Italias nyhetsbrev i Sverige, Danmark och Norge. Den 31 maj 2018 delar vi ut priset. Priset består av en veckas semester i Italien i september 2018 med boende på Fattoria degli Usignoli i Toscana, inkl. bilhyra och flygresa för 4 personer.

Vinnaren får direkt besked på den angivna emailadressen, och ska därefter ange namn och adress för att få priset. Priset är personligt och kan inte vidarebefodras.

Vinnaren offentliggörs på In-Italias hemsida och Facebooksida, samt i vårt nyhetsbrev.

OBS: Tävlingen arrangeras uteslutande av In-Italia. Tävligen är inte på något vis stöttad, administrerad eller på annat vis sammankopplad med Facebook. Upplysningar som deltagare lämnar till In-Italia behandlas i överensstämmelse med In-Italias persondatapolitik, och delas in vidare till Facebook eller tredje part.