Kundservice

Om In-Italia

Varför boka din semester hos In-Italia?

Förutom att hävda att vi kan Italien bättre än italienarna själva, är vi det självklara valet när du funderar på att resa till Italien, för du får...

1. Expertis om Italien

Vi ger med glädje tillmötesgående och kompetent vägledning om Italien och alla våra semesterbostäder. Vi lägger stolthet i att ge god service som tyvärr inte längre kan tas för given - och ger därför också gärna råd vad gäller transport och kultur eller hänvisar till lämplig leverantör av tjänster som vi själva inte erbjuder. Alla resekonsulenter har bott i Italien och talar italienska.

2. Gratis rådgivning och trygghet

Hos In-Italia betalar du inte för rådgivningen, samtidigt har du tryggheten det ger att beställa via en svensk semesterbostadsförmedlare. Eftersom vi talar både svenska och italienska, och har stor förståelse för våra skandinaviska kunders önskemål och behov, kan vi enkelt och smidigt lösa eventuella problem under semestern - också tack vare en bra dialog med våra utvalda samarbetspartner.

3. Brett utbud av hotell och semesterbostäder

Vi erbjuder mer än bara ett ställe att övernatta på under semestern i Italien. Vi är bra på att hitta autentiska och nya destinationer, där den speciella italienska charmen och gästvänligheten frodas - men i vår katalog hittar du givetvis även klassiska och mycket turistvänliga resmål. Utbudet är brett och sträcker sig från välkomnande B&B och stadshotell till privata villor, charmiga vingårdar och semesteranläggningar fulla med faciliteter längs kusten.

4. Regelbunden inspektion och klassificering med skandinaviska ögon

De semesterbostäder som vi erbjuder i vår online katalog besöks regelbundet av våra resekonsulenter som därför har egna erfarenheter i bagaget när kunderna rådges. Vi värderar och klassificerar alla våra boende med "skandinaviska ögon". Om du berättar för oss vad du söker vet vi var det finns, om det finns.

5. Informativ och ärlig hemsida

Vi har en informativ hemsida med ärliga, trovärdiga och utförliga beskrivningar samt recensioner skrivna av våra kunder, både ris och ros. De flesta av våra beskrivningar är skrivna av våra egna medarbetare efter besök på plats och därför beskrivs ställena konkret och ärligt. Slutligen är vårt bokningssystem enkelt och användarvänligt.