Kundservice

Om In-Italia

Medarbetare

In-Italia

Vi arbetar hos In-Italia utifrån en filosofi om att alla förtjänar att uppleva det genuina och äkta Italien - ett Italien som vi alla här på kontoret tycker så mycket om. Som kund hos In-Italia får du helhjärtad vägledning av högutbildade resekonsulenter med flera års erfarenhet med italiensk kultur, landets sevärdheter och upplevelsemöjligheter. Här ser du en kort beskrivelse av den resekonsulent som sitter redo att besvara din förfrågan kring en semester i Italien.


Marie Burheim

Marie är en erfaren produktutvecklare med lång och gedigen erfarenhet från branschen. Med sig i bagaget har hon en stor passion för medelhavsländerna och speciellt Italien där hon har sin spetskompetens. Vilket kanske inte är så konstigt då hon i ungdomen var bosatt i Rom i några år och har pendlat fram och tillbaka till Italien sedan dess. Hon känner även stor passion för Frankrike där hon tillbringar, i kombination med la bella Italia, de flesta av sina lediga sommardagar.

Övriga

In-Italia utgörs dessutom av några verksamma personer som hela tiden ser till att den tekniska biten fungerar och att hemsidan fungerar optimalt.

Filippo Filippeschi

Filippo är italienare och vår produktchef. Han ansvarar för vår produktutveckling samt har tät kontakt med våra många samarbetspartners i Italien. Filippo talar flytande danska och förstår svenska vilket beror på att han bodde i Danmark från 1990 till 2002. Filippo är född och uppvuxen i Toscana och har arbetat i resebranchen i både Italien och Danmark. Filippo leder även vårt kontor och dotterbolag på Sicilien tillsammans med italienska och franska medarbetare.