Kundservice

Om In-Italia

Hos In-Italia lägger vi stor vikt vid att förmedla vår kunskap om Italien vidare till våra kunder. Vi arbetar utifrån en filosofi att alla förtjänar att uppleva det autentiska Italien – ett Italien som vi alla här på kontoret är storförtjusta i.

Då Italien kan bjuda på ett stort utbud av berikande och varierande upplevelser kan det vara svårt att veta vart man ska resa och uppleva. Vi är därför alltid redo till att lyssna på våra kunders önskemål och behov för att finna fram till den semesterlösning som passar bäst till varje kund och sällskap.

Som kund hos In-Italia får man en unik vägledning av högutbildade resekonsulenter med flera års erfarenhet med den italienska kultur, landets sevärdheter och möjligheter till trevliga upplevelser. Vårt mål är att skapa de perfekta ramarna för er vistelse och ger gärna nyttiga tips och råd på vägen till en oförglömlig semesterupplevelse i det sköna Italien.

Bilderna på In-Italias hemsida som inte är av egen produktion är lånade av den Italienska Stats Turistbyrån (ENIT) eller av våra samarbets partners i Italien.