Vi anbefaler: In-Italias 7 underverk!

Terrassen och utsikten över Ortasjön i San Rocco En av byggnaderna på Evanike i Bibione Byggnaden colonica på Podere La Pieve Vecchia i Toscana Utsikten från lägenheten Terazza Benedetta i Rom Leta upp en av terrasserna i San Martino di Matera- och titta ut över staden. Villa Irene och dess pool med utsikt över Toscanas landsbygd. Utsikten från Hotel Leopold i Ligurien
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Inom varje kategori har vi valt ut vårt absoluta favoritboende, som i högsta grad uppfyller kraven för kategorin och som även är mest efterfrågat av kunderna.

Här är de 7 enastående boendena som vi på In-Italia har valt att rekommenderaSol&Strand: Residence Evanike i Bibione vid den Adriatiska kusten- det finns just nu fortfarande lägenheter lediga i juli. Här möts du av en fin semesteranläggning med ett stort poolområde som ligger inom gångavstånd till den populära badorten Bibione.

Semester på landet Podere La Pieve Vecchia Riparbella i Toscana- Här finns det också fortfarande lediga lägenheter under sommarmånaderna. Här får du hela paketet med specificerade lägenheter, två pooler, restaurang, luftkonditionering och fina privata uteplatser. Du bor i ett vackert naturområde och har både nära till stranden och de kända toscanska Medeltidsbyarna.

Storstadssemester:Lägenheten Terazza Benedetta i den populära stadsdelen Trasteve i Rom- År efter år återvänder våra gäster "hem" till denna lägenhet och detta inte utan anledning...

Det autentiska Italien: Locanda San Martino i Matera, Syditalien- I Matera väntar dig en unik stadsupplevelse men även en unik vistelse om du väljer att bo på Locanda San Martino, som ligger inhugget i klipporna mitt i den UNESCO-belönta staden.


Romantik: Hotel San Rocco vid Ortasjön i regionen Piemonte. Här kan du njuta av en elegant och luxuös miljö med en fin pool. Hotellet ligger i en charmig liten stad vid den underbara Ortasjön, som väldigt få känner till.

Villa: Villa Irene i Pomaia vid den toskanska kusten och Villa Infinito i Sinalunga, södra Toscana delar denna plats. Båda är mycket efterfrågade, så Villa Infinito är fullbokad hela sommaren, men det finns fortfarande några lediga veckor kvar att hyra Villa Irene.

Aktiv semester Hotel Leopold i Moneglia i Ligurien har allt du söker. Området erbjuder vandring runt städerna i Cinque Terre, Vatttnet nedanför bjuder in till ett uppfriskande dopp och det finns fina möjligheter till dykning i havet utanför Ligurien, där det finns ett särskilt rikt djurliv. Slutligen har du havsutsikt, pool och gångavstånd till en söt liten kuststad och tågstationen från vilken du lätt kan ta dig till de fem byarna i Cinque Terre.

 
Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Ca' Rapulin

Calosso

search map