Boka din egen Villa i Veneto

Villa Galia
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1
Hämtar innehåll

Vatten är ett av nyckelorden för denna vackra region: här hittar du både Gardasjöns kyliga djup, havets vågor vid Adriatiska havskusten och naturligtvis Venedigs stämningsfulla kanaler.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

En villasemester i Veneto innebär stor självständighet

Ett härligt sätt att spendera semestern på i Veneto, om ni är flera stycken som reser tillsammans - till exempel en grupp vänner, tre generationer eller två barnfamiljer - är att hyra er egen villa. På det viset får ni optimal självständighet och kan njuta av den komfort som det innebär att kunna laga mat i sitt eget kök och sprida ut sig på flera rum. Det kan också vara så att ni som barnfamilj vara vill vara för er själva, och på det viset säkrar en villa er 100 procent privatliv, liksom att ni inte behöver bekymra er om att tysta ner barnen i hänsyn till andra semesterfirare. De ger en härlig frihet att veta att man alltid har såväl pool och trädgård till sin egen förfogan, och inte ska kämpa om platserna i solen.

Villor vid Gardasjön och norr om Venedig

De villor vi idag har på programmet i Veneto, hittas primärt vid Gardasjöns östra bredd samt i inlandet norr om Venedig, och nära gränsen till grannregionen Friuli. Två mycket natursköna områden, där ni kommer att ha en stor möjlighet att utforska omgivningarna på era egna premisser, när ni bor i en villa. Privata villor i större utsträckning har vi till exempel i Toscana som ligger söder om Veneto. Ni är alltid välkomna att kontakta oss på In-Italia om ni vill veta mer om möjigheterna till att hyra villa eller hålla semester flera stycken tillsammans i Veneto eller på andra ställen i Italien.

>>> Se alla våra villor vid Gardasjön
>>> Sök och boka villa, hotell eller semesterlägenhet i Veneto
>>> Hitta hotell eller semesterlägenhet i Venedig

 
search map