Hotell i Verona

Palazzo Victoria

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du besöker Verona på sommaren, är det nästan ett måste att uppleva en opera under öppen himmel i Arena di Verona, där akustiken och stämningen är helt unik. Det är en bra idé att beställa biljetterna på förhand, där det snabbt blir utsålt. Veronas historiska centrum, med alla dess sevärdheter, ligger endast ett stenkast från hotellet - och behöver du en paus efter din shoppingtur, så finns det massor av barer och trevliga restauranger att välja emellan.

Sevärdheter utan slut

Ett av de mest imponerande torgen är Piazza delle Erbe, där du kan beundra det vackra Palazzo Maffei och arkitekturen som präglas av renässansen. Nästan alla förälskade par besöker också Romeo och Julias hus, Casa di Giulietta, och det sägs att om man rör Julia-statyns högra bröst, så kommer det ge lycka i kärlek.
Det finns väldigt många historiska sevärdheter i Verona, och vi rekommenderar bland annat ett besök i Basilica di San Zena Maggiore, den imponerande kyrkan, där Romeo och Julia gifte sig - i alla fall enligt legenden.

Storstadsatmosfär och hög standard

Palazzo Victoria erbjuder dig all den komfort och lyx, som du kan önska dig på en semester. När du träder in i receptionen, möts du av en avslappnad, informell stämning, kombinerad med modern, klassisk elegance. För dig som vill göra av med energi på semestern, kan vi informera att det finns ett litet gym på hotellet.

Stadens hippa invånare

På Restaurant Borsari 36, en modern koncept-restaurang, blir du bortskämd med de läckraste grillrätterna och den bästa hemgjorda Verrigna-pastan. På sommaren, kan du njuta av alla dina måltider i den vackra gårdsträdgården från 1300-talet, och kökschefen lagar grillrätter över öppen eld. Medan du väntar på din mat, kan du beundra de antika romerska ruinerna, som man synliggjort under plexiglas i restaurangens golv. Victorias Lounge Café, som är ett inne-ställe bland Veronas befolkning, är ett perfekt ställe att ta en aperitivo på, eller varför inte en kopp nybryggt kaffe?

Hotellet har flera trevligt inredda gemensamma områden, där du kan slappna av i hemtrevlig atmosfär. Det finns gratis wi-fi överallt på hotellet, kassaskåp i receptionen och bilen kan parkeras i hotellets garage mot en avgift från 40 Euro per natt.

Läs mer om Palazzo Victoria

Eleganta och rymliga rum

Hotellets totalt 74 rum, är utrustade med vackra, handsnickrade möbler. Du kan välja mellan olika rumskategorier, som alla har aircondition, sat-TV, skrivbord, minibar, kassaskåp, gratis wifi och så finns det möjlighet att göra en kopp kaffe eller te. Badrummen är vackert inredda med marmor, toalett, badkar eller dusch, hårtork, badrock och gratis badartiklar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Firenze

Verona, Veneto

Hotel Leopardi

Verona, Veneto

Hotel Ai Mori d'Oriente

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map