Hotell i Verona

Hotel Scalzi

Pris från per pers.
Superior
 
Hotel Scalzi är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Scalzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om resor till Verona här
Hämtar innehåll

Du kommer säkert att uppskatta hotellets goda smak och njuta av den lugna innergården vid alla tider på dagen - oavsett om det är med en cappuccino i ena handen och en croissant i den andra - eller om det är en mysig stund innan operan.

Små 800 m till Arenan på Piazza Bra

Beläget halvvägs mellan Arenan och järnvägsstationen, ca. 800 m till dem båda, må Hotel Scalzi sägas ha ett perfekt läge. Stationen är lättillgänglig, både om du reser med kollektivtrafik - och om du vill ta på utflykt till andra städer som t.ex. Venedig. Förutom att ha hela Veronas historiska centrum utanför dörren, så ligger både bron Ponte Scaligero och torget Piazza San Zeno på absolut gångavstånd. Hotellet är beläget utanför ZTL-miljözonen, men var noga med att inte köra in i miljözonen på väg till hotellet. Om du bokat garage så kommer personalen hänvisa till den. Den ligger ca. 150 meter bort.

Stämningsfull och lugn innergård är en sällsynthet

En av Hotell Scalzis många fördelar är den charmiga innergård med blomkrukor och trädgårdsmöbler. Den kan användas hela dagen - och du är välkommen att njuta av din frukost här. Man skulle knappast tro att du är mitt i en storstad. Men det är man.

Många smakfulla område på hotellet

Innan du kliver ut på gården passerar man ett historiskt rum med skön stämning. Här serveras frukosten som buffé. På andra ställen på hotellet finns små mysiga utrymme och lounge hörnor. Hotellet har fått två stjärnor, men standarden på både rum och gemensamma utrymmen motsvarar bättre ett 3-stjärnigt superior hotell enligt vår mening. Men eftersom stjärnorna delas utifrån mycket specifika krav till faciliteter - och eftersom Hotel Scalzi t.ex. inte har någon bar eller hiss, så är den tredje stjärnan är inte möjligt.

Hjälpsam personal

Personalen står till fullt förfogande med info och tips om allt från utflykter, sevärdheter i Verona, förslag på vingårdar i Valpolicella och annan praktisk information. Det finns wi-fi i hotellet, men det täcker mestaldels de allmänna utrymmena. Vissa rum får också en ganska bra signal, men eftersom det är ett gammalt hus från 1829, så är väggarna för tjocka för att signalen ska gå in i alla rum.

Rummen på Hotel Scalzi

Enkelrum standard (inkl. frukost)

Dessa tre rum mäter ca. 10 m² är trevligt inredda och har en stor säng, LCD-TV med italienska kanaler, aircondition och badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum Standard (inkl. frukost)

De 13 rummen mäter 12-20 m² och är trevligt inredda samt utrustade med LCD-TV med italienska kanaler, aircondition och badrum med toalett och dusch. De är alla olika inredda i form, färg och uttryck. Rummen ligger på andra våningen ovanför receptionen. Ungefär hälften av dem vetter mot gatan. Några vänder ut till en gemensam terrass. Extrasängar är inte möjliga.

Dubbelrum superior (inkl. frukost)

Dessa 3 rum mäter 22-40 m² och ligger ut till innergården och har en mycket lugn placering. Jämfört med de andra rummen är dessa rymligare, ligger på bottenvåningen, har te / kaffehörna och även ett litet kylskåp. Som standardrummen är de trevligt inredda och utrustade med LCD-TV med italienska kanaler, aircondition och badrum med toalett och dusch / bad. Extrasäng är inte möjlig. Ett av superiorrummen består av två rum, medan de andra två består av ett stort rum med loft.

 
 

Liknande ställe

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Palazzo Victoria

Verona, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map