Omdömen från Hotel Porta Palio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Porta Palio

Läs personliga omdömen av Hotel Porta Palio som ligger i Verona. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Porta Palio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Övernattning till operan

Bra parkeringsförhållande utanför miljözonen, och i promenadavstånd till operan, ca 2 km.
Mycket litet rum, rätt trist men rent och till ett bra pris.

Verona som semester-destination

Vi var där under värmeböljan med 38 grader, så rätt kvävande...

Hotel Porta Palio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Porta Palio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vi njöt av vår vistelse MEN

Vi njöt av vår vistelse i Verona.
Hotellet låg rätt centralt, 20-25 min till centrum, Arenaen.
Hotellet är lite slitet, speciellt rummet, väldigt sparsamt, två galgar, ingen vattenkokare eller någon slags självbetjäning till en kopp kaffe under dagen.
Men vi vet inte vad man kan förvänta sig när man tänker på det pris vi har gett, men det här är för spartanskt.

Skall dock nämna att vi hade två underbara dagar i Verona med en operakväll i härligt väder.

Det är svårt att ge betyg, medel är lite för högt, men inte nöjd, är lite för hårt.

Mvh Kate Gielsager

Hotel Porta Palio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Porta Palio
Dubbelrum (endast övernattning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Stopp på semestern

Vi gjorde ett stopp i Verona under 2 dagar innan turen gick till Taranto i södra Italien. Verona är helt klart en stad som andra bör se och uppleva. Här kan man shoppa samt njuta av Veronas kultur, mat och sevärdheter. Hotellet ligger 25 min från staden. Det är billigt och helt ok i förhållande till priset.

Hotel Porta Palio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Porta Palio
Dubbelrum (endast övernattning)
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vänlighet

Vi är mycket nöjda med vår vistelse på Porta Palio. Rummet rent och fint, uppmärksam och vänlig personal.
Vi skulle önskat att restaurangen öppnade före kl.17! När vi kom tillbaka efter våra utflykter i staden hade vi gärna velat ta en kopp kaffe eller något att dricka, men det fanns bara möjlighet att få från en automat. Det var lite trist. Annars var vi mycket nöjda med restaurangen. Vi åt faktiskt där varje kväll :) före våra operaföreställningar.
Det var kanon med shuttlebus till och från operaföreställningarna, för det blev ju lite sent att gå hem från staden.
Vi var inte medvetna om att allt skulle vara stängt den 15:e augusti, som var Jungfru Marias himmelsfärd enligt kyrkan. Det medförde att vi inte fick inhandlat alla våra planerade inköp. Kanske kunde hotellet gjort ett anslag om detta, vi är ju inte alla katoliker :).
Jag blev stucken av någon insekt, kanske i restaurangen, som ju låg utomhus. Mitt ben svullnade upp som om jag hade en elefantfot. Vi hade inte med någon spray eller annat, det hade ju varit bra om man kunde köpt det i receptionen.

Rekommendationer till andra gäster

Porta Palio ligger ca en kvarts promenad utanför staden. Om man är dåligt gående är det inte det bästa valet.

Hotel Porta Palio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Porta Palio
Dubbelrum (endast övernattning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell

Bra hotell, vänlig personal, rent och fint.
Kan rekommenderas.

Hotel Porta Palio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Porta Palio
Dubbelrum (endast övernattning)
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Glenn og rejsefælle fra København V boede på Hotel Porta Palio i Verona

Hotel Porta Palio var superbra, bra storlek på rummet och fin service.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Stefan med sällskap från Kristianstad i Sverige bodde på Hotel Porta Palio i Verona från den 20. till den 22. augusti 2008.

Hej, tack för hjälpen med bokning av hotel och opera i Verona. Allt fungerade till vår belåtenhet. Att ha sett Aida på arenan i Verona är ett minne för livet. Tips: tag gärna med något gott att äta och dricka, eftersom man bör vara på plats 1,5 - 2 tim före förställningens början (d.v.s om man väljer onumrerade platser på stenläktaren). Visserligen finns dryck till försäljning av raska gossar. Men priset är hutlösa EUR5 för 33 cl Pepsi!Förutom Verona blev det Dolomitbesök på både dit- och hemresa. Madonna di Campiglio på vägen ner och Cortina d´Ampezzo där vi bokade bra boende på respektive ort vid ankomst. Vandring i hög luft med underbara vyer i kombination med Verona, gjorde denna resa till en härlig totalupplevelse.Tack för god, snabb och korrekt service!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Nils-Olov med familj från Kungsängen i Sverige bodde på Hotel Porta Palio i Verona från den 26. till den 29. juni 2008. Innan dess hade man bott i Moneglia och Sirmione.

Ja och min familj (2 vuxna och 2 barn) gjorde i mitten och slutet av juni en tre veckors tågresa till norra Italien. Under resan gjorde vi längre och kortare stopp i Moneglia (1 v), sirmione (5 d), Verona (3 d) samt Innsbruck (2 d). Under vistelsen i Moneglia bodde vi på Apartamenti Giada.
Vi hade en två rums lägenhet med terrass och det passade oss bra. Personalen var trevlig och tillmötesgående och de få språksvårigheter, som uppstod löste sig med teckenspråk. Moneglia kändes bra för oss. Där fanns både den "fina gatan med restauranter" och den lite mindre gatan längre in där man fick lite insyn i det italienska vardagslivet. En dag ägnades åt ett besök i Pisa och en dag gick vi vandringsleden mellan byarna i Cinque Terre.
Vandringen var stundtals lite tuff i den 30 gradiga värmen men o så vackert.
Efter Moneglia åkte vi via Milano till Sirmione i den södra delen av Gardasjön. Där bodde vi på hotell Smeraldo, som också gav oss en tvårumsvariant. Här uppskattade vi särskilt tillgång till poolen i hotell La Paul på andra sidan gatan eftersom temperaturen på dagtid hade stigit upp mot 35 grader C. Gamla Sirmione tyckte vi var fint att flanera i men området som helhet var alltför turistifierat enligt vår smak. Efter 5 dagar i Sirmione åkte vi med buss till Verona, där vi var inbokade på hotell Porta Palio. Vi fick ett relativt litet rum men det fungerade. Personalen på hotellet var trevlig. Med tanke på värmen och att vi tog oss fram till fots så kanske hotellet låg lite väl ocentralt. Alla i familjen gillade Verona.
En av dagarna i Verona åkte vi med tåg till Venedig. Venedig är väl ett måste men för att kunna njuta av atmosfären, kanalerna och de trånga gränderna bör man nog åka dit på våren eller på hösten när den värsta turisttillströmningen är lägre. Vår Italienresa avslutades med en vacker tågresa genom Brennerpasset till Innsbruck, där vi stannade två dagar och som pricken över i såg EM-finalen i fotboll på storbildsskärm i centrum av Innsbruck. EM-slutspelet i fotboll satte en viss prägel på hela italienresan. Via Nurnberg åkte vi sedan nattåg till Köpenhamn och sedan X2000 till Stockholm. Sammanfattning: En fantastikt spännande och fin resa i norra Italien.

Tack för några bra tips från in-italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Hotel Martini

Verona, Veneto

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Rekommendationer till dig

Albergo Al Castello

Verona, Veneto

Hotel Mastino

Verona, Veneto

Villa Gesi Relais

Negrar, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella

Hotel Relais Cà Sabbioni

Cà Sabbioni Venezia

search map