Hotell i Verona

Hotel Porta Palio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger utanför stadsmuren i den folkliga stadsdelen San Zeno. Man kan gå in till antika centrum och Arenan på ca. 15 minuter med ett stort urval av restauranger och affärer. Dock kan man välja att antingen äta på hotellets egna restaurang med servering i den trevliga innergården om sommaren.

Folkliga Piazza San Zeno

Hotellet ligger med kort gångavstånd från det pittoreska och nyligen (2013) vidgjorda torget Piazza san Zeno med flera restauranger och barer. Precis utanför hotellet finns det en offentlig pool om man skulle få lust till att kyla av sig under de varma sommarmånaderna. Det tar ca. 15 minuter att gå in till Veronas historiska centrum från hotellet.

Läs mer om Hotel Porta Palio

Parkering

Hotellet erbjuder dessutom garage och privat parkering med plats för både bilar och bussar. Vidare finns det lounge med bar, gym samt möteslokal för 30 - 40 personer.

Genuin hotellrestaurang

Bredvid hotellet ligger restaurangen "Lido di Verona" som är hotellets egen restaurang. Här serveras traditionella rätter från Verona och regionen Veneto i en trevlig lokal med vänlig betjäning. Under de varma månaderna kan man äta i restaurangens mysiga trädgård. Även om Verona är full av trevliga restauranger så är ett besök på "Lido di Verona" väl värt. Mitt emot hotellet (rakt över gatan) finns en allmän pool om man vill ta ett svalkande bad under sommarmånaderna.

Rum med aircondition

De 55 rummen är alla trevligt och modernt möblerade och är alla utrustade med satelit-TV, telefon, förvaringsbox, aircondition samt badrum med hårtork. Alla rum och lokaler är dessutom hcp vänliga. Hotellet ligger ut mot en stor trafikerad väg men alla rum är ljudisolerade. Samtliga rum är "non smoking". Ifall frukosten ej är inkluderad i rumspriset kan du på plats välja mellan den italienska utgåva (en kopp kaffe / cappuccino och en croissant) eller sitta i frukostmatsalen och få tillgång till den stora buffén.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Martini

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Mastino

Verona, Veneto

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map