Hotell i Verona

Hotel Piccolo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Piccolo är ett 3* hotell med fin placering för dem som vill besöka Verona i förbindelse med opera under semestern. Hotellet erbjuder reception (dygnet runt) som finns på Hotel Martini i samma byggnad, garage, modernt gym med tillhörande bastu samt mötes/konferens lokaler.

Fördelaktig placering

Hotellet ligger mycket bra placerat i centrala Verona, utanför antika centrum. Tågstationen varifrån man även kan ta sig till Veronas flygplats ligger 450 meter från hotellet, till fotbollsstadion är det 800 meter och till det antika centrum är det ca. 1000 meter dit man alltså smidigt går till fots.

Välj på plats om du önskar frukost

De totalt 42 rummen är fördelade på 3 våningar i en byggnad utan hiss. Alla rum är utrustade med satelit-TV, minibar, förvaringsbox, aircondition samt badrum med hårtork. Alla rum är "non smoking" och trevligt inredda med moderna möbler. Frukosten är inte inkluderat i priset men väl på plats kan du välja till frukost som då betalas direkt på hotellet. Du kan välja mellan italiensk frukost (en kopp kaffe och en croissant) eller sitta i frukostmatsalen och äta en större buffé.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Porta Palio

Verona, Veneto

Hotel Mastino

Verona, Veneto

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Rekommendationer till dig

Ca' dell'Orto

Verona, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Populärt i Veneto

search map