Hotell i Verona

Hotel Italia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Italia ligger på kort avstånd från Veronas centrum och sevärdheter samt från Arenan. Dessutom är det möjligt att ankomma med bil till hotellet utan att köra in i stadens miljözone. Är man i Verona på affärsresa så är det endast 5 km till messcenter och lika långt till stationen Porta Nuova.

Terrass och garage ger fördelar

På hotellet finns det reception, frukostrestaurang, garage och ett litet konferensrum för max 60 personer. På baksidan av hotellet finns en nybyggd terrass med solstolar. Hotellets restaurang öppnas endast vid minst 20 gäster och fungerar därmed mest som affärsmiddagsrestaurang. Men i gatorna omkring hotellet finns flera matställen där man kan få en bit mat.

Läs mer om Hotel Italia

Rymliga rum med aircondition

Hotellets 55 rum är fördelade på fyra våningar och är alla utrustade med aircondition, minibar, förvaringsbox, telefon, satellit-TV, internet-uppkoppling samt badrum med toalett och dusch samt hårtork. Det finns även en rad rum för 4 personer som ligger på översta våningen med snedtak. De är inte speciellt ljusa men kan å andra sidan användas för en hel familj som vill sova tillsammans.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Hotel Porta Palio

Verona, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Hotel Europa

Malcesine

search map