Hotell i Verona

Hotel Giulietta e Romeo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En av våra tidigare gäster skriver:
"Hotel Giulietta e Romeo var ett riktigt trevligt och charmigt hotell, med ett fantastiskt läge på Vicolo Tre Marchetti - en härlig sidogata till Piazza Bra - så närmre centrum kan man inte komma. Standard och service var toppen och personlig, och vi kände oss som hemma. Vid ankomsten lämnar man sin bilnyckel, och hotellet ser till att bilen parkeras i garage, men samtidigt finns tillgänglig när det önskas".

Ja, en bättre recension är svår att få, och det är nästan onödigt att lägga till något mer - men nu gör vi det ändå, trots att vi är helt eniga.

Ett stenkast från Arenan

Som redan nämnt, ligger Hotel Giulietta e Romeo nämligen på en av sidogatorna till Piazza Bra - torget som är hemplats för den präktiga romerska arenan som varje sommar lockar tusentals gäster från hela världen, vilka kommer hit för att uppleva en eller fler av årets utomhus-operaföreställningar. Opera under öppen himmel i Verona är en upplevelse för livet! Många väljer att bo vid Gardasjön, eller ännu längre bort, men det är en helt unik upplevelse att kunna njuta av ett kallt glas vitt vin på Piazza Bra efter kvällens föreställning, och sedan kunna promenera hem på under fem minuter. Om du väljer att beställa numrerade platser, kan du också vänta med att lämna restaurangen tills bara några minuter före föreställningens början - men det är nästan synd, för det är en speciell upplevelse att sitta tillsammans med 15 000 andra förväntansfulla åskådare och insupa den magiska atmosfären, innan allt bryter loss.

Läs mer om Hotel Giulietta e Romeo

Du får mycket för pengarna

Det finns ganska få 3-stjärniga hotell i det historiska centrumet, vilket normalt betyder att man ska ta med din tjocka plånboken för att kunna betala för sin inkvartering. Men trots att Hotel Giulietta e Romeo också vet, att det är på sommaren de ska tjäna ihop sina pengar, lönar det sig att bo här - det är långt billigare än på de många 4-stjärniga hotellen i samma område.

Välj mellan rum och lägenhet

Hotellet har de senaste åren genomgått en "makeover", vilket betyder att det idag framstår som ett modernt hotell med riktigt bra faciliteter. Förutom en reception med internetpoint, finns ett vardagsrum, bar, frukostrestaurang, och gym. Ankommer du i bil, har hotellet ett fördelaktigt avtal med ett närliggande parkeringshus. Har du lust att ge dig ut och cykla, har hotellet ett begränsat antal cyklar till gästernas förfogande (först-till-kvarn). Hotellet har 37 rum, och några lägenheter, som ligger några få meter från hotellet. Väljer du att bo i lägenhet är inga måltider inkluderade i priset. Alla rum är utrustade med aircondition, sat-TV, minibar, kassaskåp, wifi och badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Italia

Verona, Veneto

Hotel Martini

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map