Hotell i Verona

B&B Hotel Verona

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo bra till priset i utkanten av Verona

De flesta som åker på bilsemester till Italien kommer att passera Verona på tiden ut eller hem. Om du har behov av en enkel övernattning, kan det vara bekvämt att bo nära motorvägen, och då är B&B Hotel Verona Sud ett bra val. Önskar du att stanna lite längre, är läget också bra om din semesterbudget inte tillåter ett hotell i centrum. Du kan nå Verona centrum förhållandevis enkelt med offentlig transport - men du ska vara beredd på att få cirka 800 meter från hotellet till närmsta busshållsplats på Via Morgagni. Därifrån kommer du till centrum på 15 minuter i buss.

Goda faciliteter på låg budget

På hotellet finns en reception som är betjänad mellan klockan 07-23. Vill du har något varmt eller kallt att dricka, eller ett lättare snack, finns en automat i lobbyn som fungerar dygnet runt. Priset inkluderar inte frukost, utan den kan du istället köpa till på plats, och består av en buffé med ett bra urval av sött och salt. Ankommer du i bil, finns det möjlighet att parkera på en övertäckt parkeringsplats mot tillägg. Det finns möjlighet att hyra cyklar på stället. Och du kan också ta med familjens husdjur på semestern, då de är välkomna på hotellet mot en mindre avgift.

Läs mer om B&B Hotel Verona

Enkla men bekväma rum

Hotellet har totalt 64 rum, som alla är fint men enkelt inredda med satellit-TV, wifi, kassasåp, aircondition (under sommaren), telefon samt badrum med toalett, dusch och hårfön.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Martini

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Hotel Porta Palio

Verona, Veneto

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map