Hotell i Venedig

Venice Times Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Venice Times Hotel ligger i ett livligt och omtyckt kvarter med stort utbud av restauranger, barer och affärer, nämligen Cannaregio. Läget gör att du dessutom enkelt når stadens utbud till fots eller med vattenbuss - vaporetto, som tar dig runt i hela Venedig. Att hotellet även ligger nära stationen Santa Lucia är bara ett plus i kanten, eftersom det förenklar din transport till och från hotellet.

Härligt med en innergård

Något som uppskattas ytterligare, förutom läget, är stilen på hotellet där modern design är tongivande. Och det kanske bäta av allt - den lilla tillhörande innergården. Här finns det stolar, bord och parasoll samt mjuka korgmöbler. Perfekt för en liten paus i ett annars så livligt Venedig. En liten oas helt enkelt.

Frukostrummet är i kombination med baren och här dukas det dagligen fram en enklare frukostbuffé i klassisk italiensk stil fast som består av bl.a. ekologiskt och närproducerat. Här finns även en del som är gluten-, och laktosfritt. Man har till och med tänkt på barnen när det kommer till frukosten.

Läs mer om Venice Times Hotel

Fina och ombonade rum

Du kan välja mellan olika kategorier. Några av rumstyperna kan ta en och två extrabäddar. Rummen har alla Smartphone (Samsung) med fri internet och internationella samtal inom Europa, Usa och Canada. Här finns även Sat-TV (platt-TV HD 42), telefon, aircondition, förvaringsbox för bärbar PC, minibar, vattenkokare, I badrummet har du dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Hotel Ai Mori d'Oriente

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Hotel San Giorgio

Venedig, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map