Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1
Hämtar innehåll

Vi erbjuder lägenheter i Venedig efter tesen få med bra - och detta är ett medvetet val. Vi har genom åren lärt oss att det kan vara ganska komplicerat och invecklat att flytta runt i staden, där det finns många broar och trappor - och du riskerar lättare än du tror att gå vilse bland de många små passagerna kallade calle och corte. Vi har därför valt att förmedla lägenheter där check-in eller hätmning av nycklar sker i en riktig reception med personal som tar emot.

Venedig är en romantisk stad där charmen särskilt ger intryck om kvällen när alla besökare på dagsutflykt har lämnat staden. Därför har vi tagit hänsyn till både läge, standard och check-in rutiner i urvalet av de lägenheter som vi förmedlar. Hos oss finner du både lägenheter inredda i klassisk venetiansk stil, ofta med utsikt som är bäst lämpade för vuxna som reser utan barn - samt lägenheter som är mer moderna i stil och med tillgång till en privat uteplats, som ofta passar bäst för en barnfamilj där barnen har möjlighet att få en upplevelse av Venedig, som går utöver en hektisk dagsutflykt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Rekommendationer till dig

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Populärt i Veneto

search map