Semesterbostad i Venedig

San Marco Palace

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

San Marco Palace erbjuder all den service och den komfort som man förväntar sig av ett hotell med denna standard och utrymme, som man annars bara brukar kunna få i lägenhet. Hotellets placering strax bakom Markusplatsen och bara 100 meter från närmaste vattenbusstopp (San Marco), som är något av det mest centrala man hittar i Venedig.

Venedigs tak

Från ställets fönster njuter man av utsikten över den lilla kanalen som går förbi och från den översta våningen har man utsikt över Venedigs tak.

Eleganta sviter

San Marco Palace erbjuder værelser och sviter alla utrustade med aircondition, satellit-TV, radio, minibar, säkerhetsbox samt badrum med dusch eller badkar - om det önskas, är det möjligt att få faxförbindelse från rummet. Alla sviter är rymliga och elegant inredda och har ett eller två badrum samt uppehållsrum.

Allt för gästerna

På stället finns det reception, lounge, frukostmatsal, restaurang, bar och konferensfaciliteter och man kan även få barnvakt och tvättservice. Gästerna får dessutom 10 % rabatt på följande restauranger och caféer i Venedig: Dogi Veneziani, La Colomba, Eden Café och Do Dai. Hotellet erbjuder dessutom alla gäster ett besök på glasfabrikerna på Murano-ön.

Hotellet rekommenderas till handelsresande och turister, som önskar ett komfortabelt boende med öga för detaljer.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Populärt i Veneto

search map