Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1
Hämtar innehåll

Du kommer hos In-Italia hitta både prisvärda boende vid Centralstationen, som dock inte är ett farligt område som i andra städer, och även mer mysiga små hotell, ofta familjeägda som har en liten innergård eller trädgård där du kan sola eller vila ut efter en lång och händelserik dag med upplevelser längs kanalerna och de smala gränderna.

Vi står redo om du har frågor eller önskar rekommendationer - vi har vandrat upp och ner längs de okända gator och gränderna, och kommer fortsätta göra så för att kunna erbjuda dig Venedigs smultronställe. Vi älskar Venedig efter alla dessa år, och kommer fortsätta göra det vilket vi naturligtvis gärna delar med dig. Kom dock ihåg att förutom världsberömda torget Piazza San Marco finns det mycket mer att se, uppleva och smaka på än du hinner med på en dagstur, och vi rekommenderar därför att bo i staden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
search map