Venedig, Veneto Hotell i Venedig

 
Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
1
Hämtar innehåll

Hos In-Italia finner du inte en komplett lista över hotell i Venedig. Vi är bland dem som har den uppfattningen att vi alla besöker storstäder för att uppleva så mycket som möjligt. Vi har därför fokuserat på de rätta villkoren, bra läge och valuta för pengarna.

Du kommer hos In-Italia hitta både prisvärda boende vid Centralstationen, som dock inte är ett farligt område som i andra städer, och även mer mysiga små hotell, ofta familjeägda som har en liten innergård eller trädgård där du kan sola eller vila ut efter en lång och händelserik dag med upplevelser längs kanalerna och de smala gränderna.

Vi står redo om du har frågor eller önskar rekommendationer - vi har vandrat upp och ner längs de okända gator och gränderna, och kommer fortsätta göra så för att kunna erbjuda dig Venedigs smultronställe. Vi älskar Venedig efter alla dessa år, och kommer fortsätta göra det vilket vi naturligtvis gärna delar med dig. Kom dock ihåg att förutom världsberömda torget Piazza San Marco finns det mycket mer att se, uppleva och smaka på än du hinner med på en dagstur, och vi rekommenderar därför att bo i staden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Veneto

search map