Omdömen från Hotel San Giorgio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Giorgio

Läs personliga omdömen av Hotel San Giorgio som ligger i Venedig. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Giorgio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Centralt läge

Fint litet hotell mitt i Venedig med gångavstånd till allt.

Hotel San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giorgio
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Centralt läge

Läget var helt ok, vi hade dock förväntat mer av ett 3 stjärningt hotell.
Väldigt mörkt rum, inte så fräscht badrum med skimmelsvamp i taket, duschdraperiet höll på att ramla ned, vatten på golvet och ruttna dörrkarmar.

Frukosten var ok, lite sparsam och vi upplevde ett par gånger att det inte fanns mer juice eller Nutella.

Rekommendationer till andra gäster

Fint läge med gångavstånd till allt.

Vi delade veckan på två. fyra dagar i Venedig och de sista tre dagarna var badsemester på Lidoen - en bra uppdelning.

En tur ut till öarna kan rekommenderas.

Hotel San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giorgio
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Kirsti Merete och Jan-Erik från Rasta i Norge bodde på Hotel San Giorgio i Venedig mellan den 23-30 april 2013

Vi har haft en härlig vecka i Venedig. Hotellet var lätt att hitta och kort väg från hållplatsen St. Angelo. Rummet var rent och snyggt och frukosten helt ok. Hotellet ligger på en lugn bakgata. Det var lite stoj utanför hotellet tidigt om morgonen och det luktade lite kloak till och från då det fanns en kanal i närheten. Många restauranger precis i närheten av hotellet, och promenadavstånd till allt.

Vi vill rekommendera en tur till glasblåsarön Murano, samt till ön Burano som har många hus i olika färger. Torsello är också att rekommendera på samma tur som till Burano.

Vi rekommenderar alla en semester i Venedig.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Malibran

Venedig, Veneto

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Hotel Arlecchino

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map