Hotell i Venedig

Hotel Royal San Marco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här går historia, konst och kultur hand i hand

Venedig är en av de platser, som står på önskelistan att besöka hos många, när turen går till Italien. Det är en av de mest unika städerna i världen, och denna status gör naturligtvis att Venedig inte tillhör de billigaste resmålen. Genom åren har det skrivit otaliga böcker om denna spännande stad, som handlar både om stadens intressanta historia, om konst och kultur, men också om alla de gamla traditionerna som bl.a. omfattar den färgglada karnevalen, filmfestivalen, konst-biennalen och mycket mer. Venedig är också känd för det vackra gondolerna som stilla glider fram på stadens kanaler, för sina marknadsplatser, alla de vackra palats och så naturligtvis kyrkan över dem alla - Chiesa San Marco.

Upplev det riktigt Venedig efter mörkrets inbrott

De flesta upplever Venedig på en endagstur, vilket det är synd, för staden ändrar helt och hållet skepnad efter mörkrets inbrott. Lyckligtvis finns det en del som bestämmer sig för att spendera hela semestern här, eller i alla fall några dagar, och de får uppleva det äkta Venedig - för Venedig är nämligen bara sig själv tidigt på morgonen och sent på kvällen. Här har du hela staden för dig själv, tillsammans med de förhållandevis få venezianarna som har råd att bo i det historiska centret.

Ta båten till ditt hotell

Hotel Royal San Marco ligger endast ett stenkast från Markusplatsen, så mer centralt kan det knappast bli. Hotellet ligger ut mot en av stadens alla kanaler, så du kan faktiskt komma hit i båt - antingen med en gondol, eller med en privat taxi-båt. Flyger du till Venedig, kan du också ta linjebåten från flygplatsen till Markusplatsen, och sedan gå de sista metrarna till ditt hotell, vilket är en helt unik upplevelse. Royal San Marco är ett fint 4-stjärnigt hotell som har en 24-timmars reception, en stor lobby, bar och frukostrestaurang där du kan njuta av dagens första måltid. Hotellet har också sin egen restaurang, och det kan vara bekvämt efter en lång dag, men det finns också många spännande restauranger i närheten. Besök gärna de områden i staden, som endast bebos av de lokala, för då får du med dig en helt unik upplevelse hem i bagaget.

Läs mer om Hotel Royal San Marco

Rum med bra komfort

Hotellets 51 rum i olika kategorier är elegant inredda i ljusa färger med möbler i typisk venetiansk stil. Alla rum är utrustade med aircondition, wifi, satellit-TV, minibar, telefon, förvaringsbox samt eget badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Royal San Marco

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map