Hotell i Venedig

Hotel Palazzo Giovanelli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

För dig som vill bo centralt

Hotellet passar med andra ord dig som vill bo centralt i Venedig. Här finns en lobby med reception (öppet 24/7), fri Wi-Fi och bar samt sittplatser där du kan slå dig ner med något gott att dricka innan du beger dig ut för att äta eller uppleva Venedig's kvällsliv. Läget intill kanalen gör att du har fin utsikt över "kanallivet"från hotellet och att du kan ta båt-taxi om du önskar. Hör med receptionen så hjälper de dig med allt det praktiska.

Du kan välja och vraka

Du har verkligen inte långt till en restaurang, och den närmsta ligger ca 130 meter bort, och nästa ca 200 meter bort. Sedan kommer de på löpande band och att hitta bra matställen i Venedig är inte svårt. Du kommer att märka att när väl de flesta "dagssländor" lämnat staden är det som om du befinner dig på en helt annan plats, som är både lugn och mycket romantisk.

Hotellet har som sagt ett bra läge där du når stadens olika sevärdheter till fots. Att promenera bort till Markusplatsen tar ca en kvart (1,2 km) beroende på takten förstås. Eftersom hotellet ligger utmed kanalen, är du omgiven av andra små kanaler och du har även nära till en båt-hållplats.

Läs mer om Hotel Palazzo Giovanelli

Varma och ombonade rum

Det finns 41 rum på hotellet och i olika kategorier. Eftersom du befinner dig i ett anrikt palats är det ena rummet inte det andra likt. Synliga takbjälkar och vackra orginalmålningar är vanligt. Rummen kan ha en dubbelsäng eller två enkelsängar (s.k twinbäddar) och utsikten varierar beroende på vilken typ du väljer. Faciliteterna är aircondition, Wi-Fi (mot avgift), minibar, Sat-TV, Kassafack, badrum med dusch(kar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Palazzo Giovanelli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map