Hotell i Venedig

Hotel Malibran

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Malibran ligger i ett lugnt område på det lilla torget vid Teatro Malibran, ca. 5 minuters promenad från Rialtobron.

Njut frukosten på torget

Under sommarsäsongen kan man äta frukost på torget medans man under kallare årstider intar den i restaurangen som är öppen både till lunch och middag. Hotellet har en mindre reception med en uppehålls-hörna var det även finns tillgång till internet men annars finns det inte direkt några genemsamma utrymmen.

Läs mer om Hotel Malibran

Inredning

Hotellet är uppdelat i två grannbyggnader som båda är av äldre dato. Varje ledig del av byggnaderna har man utnyttjat till att inreda rum, som därför är byggda på det sätt det gått och som renoveras efter behov. I huvudbyggnaden finns hiss medan det finns endast trappor i grannbyggnaden där hotellets nyare rum finns.

Lugnt och fridfullt

Hotellet har många stamgäster vilket dels beror på det centrala läget med gå avstånd till de flesta sevärdigheter men framförallt det faktum att man här bor i lugna omgivningar men går man bara runt ett hörn så befinner man sig genast i de massiva turistströmmarna.

Fint men enkelt

Rummen är fint men enkelt inredda i traditionell venetiansk stil. Storleken på de ca. 40 rummen varierar mycket, men de har alla aircondition, telefon, satellit-tv, minibar, förvaringsbox samt badrum med dusch, hårtork och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel San Giorgio

Venedig, Veneto

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Hotel Europa

Malcesine

search map