Hotell i Venedig

Hotel La Fenice et des Artistes

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Perfekt läge nära Markusplatsen

Hotel La Fenices namn refererar till den närliggande och berömda teatern La Fenice, så om du älskar opera och teater, så är det här en bra plats att bo på. Rossini, som är en annan berömd teater, ligger också inom kort promenadavstånd.

Det fantastiska med hotellet är, att det är väldigt centralt beläget med alla de historiska monumenten och sevärdheterna inom kort räckvidd, t.ex. Piazza San Marco, Basilica och Chiesa di Santa Maria. Samtidigt är hotellet placerat i ett av de lugnaste områdena i centrala Venedig - vad mer kan man begära?

Hotel La Fenice är beläget på ett litet, lugnt torg, och ligger faktiskt i två byggnader, den ena är ett gammalt palats, och den andra är en modernare byggnad. Man har lagt ner mycket tid på detaljerna, och båda byggnader har en lugn och avslappnande atmosfär. Hotel La Fenice erbjuder komfortabla faciliteter, såsom en liten trädgård där du kan njuta av en god kopp kaffe på morgonen, innan du beger dig ut på sightseeing i vackra Venedig. Här finns också en bar och ett loungeområde att slappna av i, medan du njuter av en kall förfriskning om eftermiddagen. Och om du har lust för ett lättare snack, eller något att äta, så dukar restaurangen La Taverna upp med traditionella lokala rätter.

Det finns Wi-Fi på hela hotellet och på rummen. Frukosten är buffé, med stor variation.

Läs mer om Hotel La Fenice et des Artistes

Sköna rum med Wi-Fi

Hotellet har 70 varma och trevliga rum, som alla är inredda i klassiskt stil. Alla rum har luftkonditionering, sat-TV, radio, Wi-Fi, kassafack, minibar och telefon. Alla rum har eget badrum. Några av rummen vänder mot den lilla trädgården, andra till det trevliga torget.

Bo i lägenhet

Lägenheterna ligger utspridda inte långt från hotellet. De är små och kan ta upp till 3 personer och har ett litet pentry för enklare matlagning. De är utrustade med Sat-TV, Wi-Fi, kassafack, telefon, och kylskåp. Det finns ingen hiss. Check in och ut görs på hotellet (max ca 200 meter bort).

Läs om rummen på Hotel La Fenice et des Artistes

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map