Omdömen från Hotel Guerrini

 
Hotel Guerrini är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Guerrini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Venedig här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Guerrini

Läs personliga omdömen av Hotel Guerrini som ligger i Venedig. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Guerrini. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Malin med sällskap från Örebro i Sverige bodde på Hotel Guerrini i Venedig från den 21. till den 25. maj 2008.

Hej Sara! Vi är mycket nöjda med resan!
Hotellet var väldig bra! Det var oerhört skönt att bara ha en kort promenad från busstationen (10 min) till hotellet och slippa leta hållplats för vaparetto sent på kvällen. Det var en mycket vänlig herre som tog emot oss på hotellet och försedde oss med adapter som vi glömt. Hotellet låg väldigt bra på en liten tvärgata in från huvudstråket. Det var lugnt och tyst. Rummet var rent och fräscht med möbler i en äldre romantisk stil. Vi kan mycket varmt rekommendera hotellet och dess hjälpsamma personal. Vi kommer bo där igen nästa gång vi åker till Venedig - för tillbaka ska vi!

Vi åkte med Ryan airs buss från flygplatsen till bussterminalen vid P. Roma. Kostade 10 EUR t o r och var mycket smidigt! En dag tillbringade vi på Lido stranden. Tips på bra strandserviceställe är att gå huvudgatan tvärs över Lido från vaparettohållplatsen och håll lite till vänster när man kommer fram till strandremsan. Andra stället till vänster (första var bara för medlemmar). Mycket bra ordnat med fina solstolar, parasoller, dusch och toalett, bra strandbar med lättare rätter. Kostade 16 EUR för två stolar och ett parasoll inkl dusch och toalett.

Flera kvällar tillbringade vi på torget Campo Santa Margherita (Dorsoduro). Kan verkligen rekommenderas med flera bra matställen där lokalbefolkningen samlades och barnen lekte på torget till sent på kvällen. En kväll var på konsert i San Vidal-kyrkan. Det var en mäktig upplevelse att höra Vivalids Fyra Årstiderna i den miljön. Varmt tack för hjälp med bra hotell och restips! Anders och Malin Börjesson

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Hjördis med sällskap från Nice i Frankrike bodde på Hotel Guerrini i Venedig från den 10. till den 13. mars 2008.

Hej, Resan var bra och hotellet likaså. Det ligger nära järnvägsstationen, vilket var viktigt för oss som kom med tåget. Lätt att hitta och nära till kanalbåtarna. Vi är nöjda. Hjördis

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Dolomiti

Venedig, Veneto

Hotel Orion

Venedig, Veneto

New Tiffany's Park

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Veneto

search map