Omdömen från Hotel Edelweiss Stella Alpina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Edelweiss Stella Alpina

Läs personliga omdömen av Hotel Edelweiss Stella Alpina som ligger i Venedig. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Edelweiss Stella Alpina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Inge og familie fra Aalborg boede på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig

Hotel Edelweiss Stella Alpina är ett mycket bra beläget hotell för priset. Den enda nackdelen är att hotellet har 4 våningar och det finns ingen hiss, så undvik stora tunga väskor! Vi parkerade vid Tronchetto, eftersom parkeringsgarage på Piazzale Roma fylldes. Från Tronchetto kan du antingen ta en kabeltåg till Piazzale Roma (€ 1) och gå därifrån (men då måste man korsa en bro med trappor) eller ångbåt till Ferrovia (6 euro för en resa) överväga att köpa kort till 12 (18 euro) eller 24 timmar (20 euro), kan det spara dina ben lite på vägen, och Venedig är minst lika uppskattningar från vattnet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ingrid och Jan från Falun i Sverige bodde på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig från den 5. till den 8. oktober 2008. Sedan fortsatte turen till Florens där de bodde på Hotel Decó.

Tack så mycket för hjälpen att hitta bra, billiga ställen att bo! Venedig var härlig. Vi köpte ATVO's båtbiljetter på flygplatsen. Det gav oss obegränsade resor på båtarna vilket vi varmt rekommenderar. Vi köpte inte Venice card - som är 3-7 dagar - speciellt eftersom vi bara hade 2 fulla dagar i Venedig. Vi njöt av alla båtresorna inte minst till Murano ("glas"
on) och Burano (spets ön men många vackra kläder).
En varm dag åkte vi ut till Lido och vandrade bort till stranden där vi sov en stund i solen.

I Florens var vi på en mycket fin rundvandring.

Stort tack för hälpen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lena med sällskap från Sunne i Sverige bodde på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig från den 16. till den 18. juni 2008.

Hej, Jo tack resan gick väldigt bra och Venedig var en trevlig stad. Det var enkelt att ta sig till hotellet med bussen från Treviso flygplats och sedan gick vi den korta sträckan till hotellet. Hotellet var ok, bra läge men kanske inte det fräschaste. Tack ska ni ha för all hjälp. Lena Wennergren

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Caroline med sällskap från Järfälla i Sverige bodde på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig från den 9. till den 14. januari 2008.

Hej Sara! Tack för din respons - vi har haft jättetrevligt, trots vissa saker som bör kollas upp då vi fick klagomål för sen ankomst på kvällarna. Det står ju att de har öppet 24 timmar dygnet runt samt att jag dubbelkollade detta vid ankomst. Rummet var jättefint, helt ok! men måste tyvärr klaga på lite grinig nattpersonal! Detta var tråkigt med sådant bemötande då jag hänvisade till att jag måste fått fel information. Givetvis bad jag om ursäkt ialla fall, men fick tyvärr en slags ovälkomnande känsla pga deras mindre bra servicekänsla att reda ut oklarheterna att bråka på gästerna istället att ta reda på varför. Jag antar att detta har med "det ägarbyte" de refererade till......? (min känsla var att det i det här fallet inte var till det bättre...)
I övrigt har vi haft en jättetrevlig vistelse och det låg bra och centralt till. prisvärt rum, och god hjälp från er sida har detta ändå lett till positiv upplevelse.
Trots ett stort minus till nattpersonal, som kunde ha ett trevligare uppförande och låta gästerna känna sig välkomna när man kommer hem om kvällen.
Så alltså både ros och lite ris


In-Italias kommentar

Detta var första gången vi hörde detta klagomål och tog omdelbart hand om det och hoppas att det bara var en en gångs händelse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Januari 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Magdalena med familj från Vaxholm i Sverige bodde på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig från den 28. till den 30. oktober 2007.

TACK för all hjälp inför vår resa. Med er hjälp funkade allt jättebra. Vi reste på novemberlovet 28/10 - 2/11 2007 med Ryanair till Venedig/Treviso. Flygbuss från flygplatsen ända ut till Venedig tog ca 50 minuter och kostade 5 EUR/per person. Hotell Stella Alpina Edelweiss ligger perfekt nära stationen i Venedig men ändå promenadavstånd till alla sevärdheter. Hotellet var enkelt men helt OK, bra frukost rent och trevligt bemötande. Vi köpte dygnsbiljetter till Vaporettobåtarna. Det kostade 60 EUR för 4 personer, med de båtarna kan man ta sig runt i Venedig och även till intilliggade öar i Lagunen. Vi åkte till Murano som är känt för sin glastillverkning. Vi hade perfekt promenadväder under hela resan, mellan 15 och 20 grader varmt och bara lite regn. Kartan vi fick av er var den bästa av alla och vi använde den under hela vår vistelse. Vänliga hälsningar från Magdalena

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Anders med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig från den 28. till den 31. oktober 2007.

Hej! Venedig var en fantastisk stad. Mest fascinerande var att hela staden fungerade utifrån sina vattenvägar med passagerarbåtar, transportbåtar, sopbåtar, amulans och polisbåtar mm. Vi hade valt ett enkelt boende och hade låga förväntningar. Men rummet var stort rent och fint. Standarden var högre än vi förväntat oss och vi var jätte nöjda. För vår del var de hundra trappstegen upp till rummet inget problem - men det kan det ju vara för andra. Vi rekommenderar verkligen att åka till Venedig och bokar gärna hotell via In-Italia. Allt fungerade mycket bra. Vårat tips är att sök dig bort från turiststråken, där finns lugnet och priserna är myckt lägre. Hälsningar Anders

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Marianne och sällskap från Farsta i Sverige bodde på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig från den 14. till den 17. oktober 2007.

Åkte med Ryanair, resan gick bra med buss o allt till Venedigs buss station. Hotellet var det lätt att hitta till. På rummet var det rent och fint, dock var rummet mycket slitet, trasig tapet mm, men det viktigaste var att det var rent. Frukosten var helt ok. Trevlig och vänlig personal. Att rekommendera till andra som ska till Venedig och inte vill går på museum, in i kyrkor mm, är att man köper ett 12 timmas pass med stadens kommunala trafik båtar, pris 13euro. Avsätt sedan en dag till att besöka öarna Lido, Murano, Burano mm. På kvällen när de har blivit mörkt ute kan man åka runt Venedig samt i den stora kanalen, så får man se ett mycket mysigt Venedig i lampornas sken, till ett lågt pris. Rätt dyrt, i alla fall med tanke på den mat som serverades. En känsla man fick på restaurangerna var, ät fort, betala o dra. Maten var inte lagad med någon större finnes. Mer pengatänkande än att gästen skall trivas och återkomma. Detta hade vi även hört innan vi åkte.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Gerhard med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Hotel Edelweiss Stella Alpina i Venedig från den 19. till den 22. oktober 2007.

Venedig är en mycket sevärd plats och med en mycket omfattande historia. Spännande och berikande för en turist. Maten överlag bra men kanske lite dyr. Boendet var helt i överensstämmelse med vad som utlovats av in-italia och inget fanns att anmärka på. Semesterperiod: 19-22 okt 07

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Hotel Dolomiti

Venedig, Veneto

Hotel San Giorgio

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Parc Hotel

Peschiera sul Garda

search map