Omdömen från Hotel Dolomiti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Dolomiti

Läs personliga omdömen av Hotel Dolomiti som ligger i Venedig. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Dolomiti. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

September 2015

Mysigt och väl fungerande hotell med trevligt rum med aircondition. Mycket vänlig och tillmötesgående personal. Allt var rent och fint. Frukosten god och riklig enligt italienska förhållanden. Rummet på femte våningen utan hiss, så ha det i åtanke vad gäller bagaget. En del mygg på kvällen, så myggmedel och/eller medel mot klåda är bra att ha.
Sammanfattningsvis fem härliga dagar.

Hotel Dolomiti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Dolomiti
Dubbelrum (superior )

Inte särskilt gott om utrymme
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt familjehotell med superbra service

Ett trevligt familjeägt hotell med bra atmosfär. Vistelsen i Venedig under 4 dagar var avslutningen på vår silverbröllopsresa med alla barn och barnbarn. Vi hade stora förväntningar på allt vi skulle se i staden och hoppades på att hotellet skulle bra nog då det inte var dyrt. Här vill vi mycket gärna bo igen! Hotellets personal tog varmt emot oss och hjälpte oss med att svara på våra frågor och tips om platser vi inte själva skulle hittat till. Om barnen kom för att hämta nyckeln till rummet, visste de från första dagen vilket barn som tillhörde vilken familj. De var mycket uppmärksamma på deras gäster. Italiensk frukost är oftast rätt sparsam, men här var den god och riklig. Vår yngsta dotter och hennes fästman förlovades i Venedig på en romantisk gondoltur och fick många lyckoönskningar från personalen.
Absolut ett hotell värt att rekommenderas, men var beredd på att det rengörs med klor och att det kan lukta lite när det blivit städat - men rent var det.

Rekommendationer till andra gäster

Läs på om Venedig redan hemma så att du vet något om staden, och dess historia. Ta med en liten ryggsäck när du ska på sightseeing. Köp en karta över staden, och ta alltid med kallt vatten, drick rikligt. Vatten kan köpas billigt i alla små supermarkets. En solhatt eller keps kan hjälpa att undvika solsting, och självklart solkräm. Kommer du med bil till Venedig, kan du få rabatt på p-avgiften om du i förväg mailar när du ankommer och avreser genom Tronchetto-företaget. Du får ett mail med priser - ta med denna och dit mail och visa det när du ska betala. Vi fick 6 euro i rabatt per dygn, total 54 euro.
Låt allt överflödigt bagage vara var i bilen, det är trängsel vid vattentaxin och stora väskor är bara till besvär. Köp biljetter i de små biljetthusen och inte vid båtarna så kan du enkelt gå förbi kön och gå direkt ombord. Kom ihåg att stämpla biljetten.
Det finns många vackra och anmärkningsvärda platser i staden. Prova att besöka de mindre kända stadsdelarna.
Och till sist, stressa in utan stryk istället några av sevärdheterna och ta gott om tid till de du bestämmer dig för att se. Kom hellre tillbaka. Det är en vacker stad!

Hotel Dolomiti
Rent och fint

Det luktade mycket av klor och det var inte bra för astma-personer som jag. Vi fick veta att vattnet i kranen var drickbart, men det var absolut inte inbjudande.
Gästvänlighet

Vi blev varmt välkomnade och jag fick ett trevligt snack med ägarinnan på italienska om hotellet och hennes födelseplats och hon berättade gärna om området.
Placering

Det var mycket lugnt och stilla även om det låg nära stationen, och en vacker gårdsträdgård med massor av plantor.
 
Själva boendet på Hotel Dolomiti
Dubbelrum (superior )

Riktigt sköna sängar. Dryckesautomaten hade rimliga priser så vi hade alltid kallt vatten innan vi åkte på utflykt.
Fyrbäddsrum (superior)

Vår dotter och svärson var nöjda med rummet.
Trebäddsrum (standard)

Stort, ljust rum, fint badrum, mycket lugnt och stilla, mycket mycket nöjda.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 7 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Thorbjørn og familie fra Skævinge boede på San Sivino i Manerba

Återigen, jag lyckades träffa mitt i prick när det gällde att uppfylla våra önskemål för en bra semester i Italien.
Vi hade enkelt boende i Dolomiti. Det lever inte helt upp till våra förväntningar på ett 3-stjärnigt hotell eftersom rummen var små, kände slitna och hade mycket hårda sängar. Även något man kunde be gästerna om vilken typ av sängar du är van att sova i. Kan vara ett stort plus för "kör" gäster. Frukosten var verkligen inte något att skriva om, och när vi hade en två dagars körning framför oss - hem, skulle det ha varit trevligt med lite mer än bara en torr bulle, yoghurt och kaffe med mjölk. Hotellets reception talade förvånansvärt bra engelska och var mycket hjälpsamma i vägleda de "vattenbussar".
Återigen var det bra med vissa utflykt beskrivningar från In-Italia. Kanske uppdelad i familjer med små barn, medelstora barn. Par och Young.
Det återstår bara att säga från oss att vi alltid kommer att rekommendera In-Italia som personlig resebyrå som ger extra för att vi får vad vi vill.

In-Italias kommentar

Hotel Dolomiti är ett 2 stjärnigt hotell

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Hotel Malibran

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Hotel Malibran

Venedig, Veneto

Hotel Orion

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map