Omdömen från Hotel Arlecchino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Arlecchino

Läs personliga omdömen av Hotel Arlecchino som ligger i Venedig. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Arlecchino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Litet med fint

Hotel Arlecchino (Harlekin) är ett nyrenoverat hotell som ligger i en ca 400 år gammal byggnad. Med ett bra läge nära Venedigs busstation och inte långt från varken tågstationen eller stadens vattenbussar (vaporetto´er).
Hotellet är 3-stjärnigt och det var fint men lite litet.
Frukostmatsalen var ok men trång, och man kan tillköpa frukost till ett bra pris om man inte har det inkluderat från början.
Hotellet ligger på andra sidan av Venedig i förhållande till stadens sevärdheter, men det är inte några långa avstånd i Venedig och det är fint att bo på på den sidan, då det inte är så många turister.

Venedig som semester-destination

Kom ihåg att man kan kombinera förbokade biljetter till olika sevärdheter med 1-,2-3- eller 7-dagsbiljetter till vattenbussarna.
Veckan innan påsk är en bra tidspunkt att resa på, då det inte är så många turister, samt att det är säsong för sparris.

Hotel Arlecchino
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Arlecchino
Enkelrum (endast övernattning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2018
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ulla med resesällskap från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Arlecchino i Venedig från den 15. till den 16. juli 2010.

Hej och Tack! Resan var toppen. Hotellet låg perfekt till för oss som kom med buss från flygplatsen. När vi klev av bussen vid torget såg vi hotellet direkt. Dagen efter skulle vi sedan vidare till en kryssningsbåt och även där utgick man från busstorget Hotellet var rent och snyggt men rummet som vi hade var otroligt litet. Man fick kliva över väskor och varandra. Vi som två damer skulle också ha tänkt på att beställa twin beds och det skulle jag ha gjort om alternativet fanns, jag såg iallafall inte det. Frukosten var bra. Hotellet låg bra till som utgångspunkt för promenader och båttransporter i Venedig. Skulle kunna tänka mig detta hotell igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Carl med sällskap från Huddinge i Sverige bodde på Hotel Arlecchino i Venedig från den 7. till den 9. mars 2008.

Hejsan! Resan var över förväntan, helt ok område på gångavstånd från centrum. Mycket trevlig och hjälpsam personal på hotellet där alla talade bra engelska! Rummet var litet men helt ok, prisvärt för lågsäsong men att betala dubbla priset under högsäsong hade inte varit helt motiverat. Klar fördel att ha ett hotell nära busstationen när man kommer sent till Venedig med Ryan airs flyg. Hälsningar Calle

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel & Residence Venezia 2000

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Ai Due Fanali

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map