Hotell i Venedig

Hotel Arlecchino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det charmiga hotellet Hotel Arlecchino är inhyst i ett gammalt venetianskt palats från 1700-talet. Det ligger vid kanalerna i ett trevligt området av staden. Hotellet har nyligen genomgått genomgripande renoveringar, och kan idag erbjuda en rad vackert inredda rum, där största delen har utsikt över kanalen. Hotellet har en liten reception, bar med utomhusservering längs kanalen, hiss och frukostrestaurang.

Praktiskt läge

Hotel Arlecchino ligger ytterst praktiskt för både ankomst och avresa, då det endast är några få minuters promenad till såväl järnvägsstationen Santa Lucia och till Piazzale Roma, som är slutstation för alla bussar till fastlandet och flygplatsen - dessutom finns där ett parkeringshus om du ankommer i bil.

Venedig ligger vid dina fötter

Det centrala läget gör också att du har en fantastisk utgångspunkt för utflyter, både i själva Venedig, men också i förhållande till de omkringliggande öarna. Om du har lust att ta en vattentaxi från flygplatsen, kan du också komman direkt till ditt hotell med båt, och om du vill ta en tur i en gondol, ligger de också precis utanför dörren. Det är heller inte långt till alla de Vaporetti, stadens seglande bussar, så om du har ömma fötter, är detta ytterligare en möjlighet för transport.

Åk på utflykter i området

Om du vill hyra en bil och åka på en tur in i fastlandet och upp på bergen nordväst om Venedig, är det också lätt att göra då det finns flera kontor för bilhyra på själva Piazzale Roma. Du kan naturligtvis också ta de lokala bussarna eller tåget, som bland annat har förbindelse till opera-staden Verona och Gardasjön. Tar du snabbtåget kan du vara i Verona på cirka en timme.

Läs mer om Hotel Arlecchino

Vackra och bekväma rum

Hotellet erbjuder totalt 24 fint inredda rum. Det finns aircondition, TV, minibar, telefon, kassaskåp och badrum med toalett, dusch och hårfön. Det finns gratis wifi på hotellet. Hotellet har några få rum belägna i ett annex i närheten. Det finns ingen hiss i denna byggnad. Det är möjligt att beställa rum med kanalutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel & Residence Venezia 2000

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Ai Due Fanali

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map