Hotell i Venedig

Hilton Molino Stucky

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo i historiska omgivningar

År 1895 startade det nuvarande Hilton Molino Stucky som majskvarn med 1500 anställda. Giovanni Stucky och hans medarbetare producerade mer än 50 ton mjöl om dagen, och han blev snabbt den mest välbärgade mannen i staden. År 1955 var äventyret slut och hans stora byggnader föll i glömska, tills några driftiga människor tog över ruinen och gjorde om den gamla kvarnen till ett lyxhotell som öppnade år 2007.

Segla fram till dörren

Det är en unik upplevelse att komma seglandes till det stora hotellet, och du går naturligtvis i land via den privata landgången precis utanför receptionen. Hotellet har vunnit ett otaligt antal priser och på grund av storleken, används det ofta till mindre och större konferencer. De flesta gäster är dock helt vanliga turister som sätter pris på hög standard och de många faciliteter som finns på hotellet - där den mest kända utan tvivel är den stora poolen på taket, varifrån det är en enastående utsikt över hela Venedig. Hotellet har naturligtvis också en privat shuttle-båt som går till Markusplatsen, och många av de offentliga transporterna lägger till i omedelbar närhet.

Åk på en kulinarisk upptäcktsfärd

Hotellet har ett stort urval av restauranger och barer, men om ni har lust att åka iväg på en kulinarisk upptäcktsfärd utanför hotellets trygga väggar, har du valt helt rätt plats. Molino Stucky ligger nämligen på ön Giudecca, som är en av de mest autentiska i Venedig - vilket betyder att det finns ett stort urval av lokala restauranger och lokala barer där du kan njuta av en god måltid mat till samma pris som lokalinvånarna betalar.

En plats full av härliga faciliteter

Hotellet har naturligtvis ett affärscenter, wifi, bastu, spa/massage, tvättmöjligheter, växelkontor och bagageförvaring - och kan dessutom leverera nästan alla de tjänster du kan tänka dig - och så ska vi ju inte glömma att nämna poolen på taket igen!

Läs mer om Hilton Molino Stucky

Det finns många olika rumstyper på Hotel Mulino Stucky. VI har valt att erbjuda vandliga standardrum, de luxe-rum och executiverum med och utan utsikt till lagunen. Rummen är trevligt inredda och har alla badrum med badkar eller dusch, hårtork, sat-TV, telefon, minibar och aircondition, samt wifi mot tillägg.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Excelsior Venezia Lido

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Caesius Therme

Bardolino, Veneto

Villa Cortine Palace Hotel

Sirmione, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Kampanien

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Kampanien

Due Relais

Vietri sul Mare, Kampanien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

Tenuta Le Cave

Tregnago

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

search map