Hotell i Venedig

Eurostars Residenza Cannaregio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du kommer till Residenza Cannaregio är det möjligt att du kan ana hur munkarna en gång bodde här, även om du behöver en ganska rik fantasi då dagens moderna bekvämligheter är en absolut lyx jämfört med de historiska dagarna. Hotellet ligger i ett mycket avslappnande och relativt lugnt område - nära de judiska kvarteren - i jämförelse med de andra "sestieri" som du hittar i Venedig.

Kvarter med genuina matställen

Området som kallas Cannaregio erbjuder vackra omgivningar med små genuina matställen (tavernor, trattorior och osterior) som erbjuder mat till bra priser. Det är lugnt, men tillräckligt livligt för att du inte ska bli uttråkad. Runt hotellet kan du också hitta små marknader (fråga vilka dagar de hålls på i receptionen), små konstgallerier, och små bokaffärer.

Bo i lugn och lättillgänglig del av Venedig

Hotellet ligger i den yttre kanten av Cannaregio, bara några minuters promenad från San Alvise. Observera att, vid de extrema tidvatten som kan ske i Venedig, stannar inte vattenbussen vid detta stopp, och den bästa vägen för att komma fram är att gå från San Marculo vid Canale Grande. Hållplatsen San Alvise erbjuder annars snabba förbindelser till järnvägsstationen och parkeringsplatsen Piazzale Roma. På 15 minuter kan du promenera till Rialtobron som delar kvarteren San Marco och San Polo. Till torget San Marco är det 25 minuter till fots.

Hotellet erbjuder en härlig och modern inredning med bekväma faciliteter och bekvämligheter. Trädgården i klostret har gjorts om till en vacker innergård där du kan njuta av barens service för ett litet mellanmål, en drink, eller av frukosten på morgonen. Framsidan av Residence Cannaregio ligger direkt vid kanalen, så det är lätt att ta en vattentaxi till valfri plats i Venedig därifrån.

Läs mer om Eurostars Residenza Cannaregio

Originella och inbjudande rum

Hotellets 66 rum är inredda på ett originellt och varmt sätt. Det finns olika rumstyper tillgängliga: standard dubbelrum, trippelrum, deluxerum, familjerum och sviter. Vissa rum kan rymma upp till 4 personer, så du kan bo på hotellet med din familj, utan några problem. Alla rum har badrum med dusch, minibar, sat-TV, aircondition och wi-fi.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Palazzo Vingius

Minori, Kampanien

Hotel Reginna Palace

Maiori, Kampanien

Etna Hotel

Giarre, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map