Omdömen från Corte Ca' San Girolamo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Corte Ca' San Girolamo

Läs personliga omdömen av Corte Ca' San Girolamo som ligger i Venedig. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Corte Ca' San Girolamo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Skönt fridfull placering och ändå nära till allt

Lägenheterna ligger fridfullt, borta från dem värsta turistströmmar och i området omkring finns många goda barer och matställen, också dit många lokala invånare kommer.
Vi bodde i "Canal Grande" - den med takterrass och den var riktigt fin.

Corte Ca' San Girolamo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Corte Ca' San Girolamo
Tvårumslägenhet Canal Grande med 2 sovplatser (första våningen)

Vi hade en hel invation av myror på badrummet, det var lite irriterande.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

endast en av oss kunde vara på internet åt gången och det skulle anges en kod ofta för att bli på nätet.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig vårsemester

Vecka 16, 2016, besökte vi Venedig och hade det vackraste väder vi upplevt en vår - 4 dagar med solsken och 20-24 grader.

Fantastiskt lugnt kvarter som ligger bakom lägenheterna i förhållande till det stressiga centrum. Bra restauranger och läckert vin på barer i området, speciellt Vino Vero! (vin 4-9 Euro och goda tapas 2 Euro styck).

Rekommendationer till andra gäster

Ta vattenbussen från flygplatsen med firman Alilaguna till Guglie (15 EurO9 och de kan sedan gå de 200-300 meterna till lägenheten, med endast en bro att passera.

Corte Ca' San Girolamo
Rent och fint

Lite damm här och där på översta hyllorna osv.
Gästvänlighet

Superflink vicevärd på stället.
Placering

Lugnt kvarter bland lokalinvånarna, endast 10 min promenad från centrum.
 
Själva boendet på Corte Ca' San Girolamo
Trerumslägenhet Sestriere med 3 sovplatser (första våningen)

Spartanskt kök, men okej till att laga mat i. Lite slitet här och där, få defekter.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Kan användas till att se på vädret, vattenbussens avgångar, men är generellt långsamt och ostabilt.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

18 bra dagar i Venedig

Lugnt och fridfullt kvarter lite bortom den stora strömmen av turister. Tio minuters promenad från järnvägsstationen Venezia Santa Lucia och 3-400 meter från vattenbusshållplatsen Guglia varifrån det går vattenbuss direkt till flygplatsen Venezia Marco Polo. Många trevliga trottoarrestauranger vid Canal San Girolamo med rimliga priser och utan de många turister som finns vid de stora gågatorna och torgen. Läget är utmärkt och med fransk balkong och fönster ut mot den mindre Canal San Batelo. Lägenheten ligger 2-300 meter från det judiska gettot med synagogan och det judiska museet.
Internet var klent som i de flesta städer i Italien, och tre sängbottenbrädor var knäckta och lagade med gaffatejp. Byte av sängkläder och handdukar 1 gång på 18 dagar är för lite. Köket är mycket spartanskt och innehåller bara två kokplattor och mycket få tallrikar och bestick, tre grytor och ingen stekpanna.

Rekommendationer till andra gäster

Man kan åka på endagsutflykter till Verona, Milano, Florens och Rom med höghastighetståg från Venezia Santa Lucia. Verona ca 1 timme, Milano och Florens ca 2 timmar och 15 minuter, och Rom cirka 3 timmar och 20 minuter. Biljetter kan beställas online på Trenitalias hemsida och skrivs inte ut, utan visas via iPhone eller iPad. Till vattenbussarna i Venedig kan man lämpligen köpa ett Venicecard på nätet. Man kan köpa till flera olika saker på kortet som fri entré till olika ställen i staden, med en kod som man får skickad till sig på mejl.

Corte Ca' San Girolamo
Rent och fint

Lägenheten verkar lite nedgången och det märks att man inte tvättar golven. Men de är ordentligt dammsugade.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Corte Ca' San Girolamo
Tvårumslägenhet Ponte di Rialto med 2/3 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Mycket långsamt och med avbrott i perioder.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vår i Venedig

Vi hade några härliga dagar i Venedig på Corte Ca'San Girolamo, där vi framförallt njöt av takterrassen. Dock hade det varit härligt om det hade funnits ett par sköna stolar istället för pinnstolarna.
Det var en mycket rar och hjälpsam "visevärd" på stället, så allt i allt en riktigt bra upplevelse.

Rekommendationer till andra gäster

Observera att, om ni köper turistkort till vattenbussarna, så kan ni endast använda det sällskapet. Men om det bara är okej, så är det ett mycket bra sätt att ta sig runt i Venedig.

Corte Ca' San Girolamo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Corte Ca' San Girolamo
Tvårumslägenhet Canal Grande med 2 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe, utanför myllret.

Det var ett fint ställe, där man kunde slappna av utanför det centrala myllret i Venedig.
Hövlig och kompetent mottagning och avresa.
Standarden på städningen är sådär, och man bör byta handdukar var tredje dag.
Kokplattorna är dåliga och bor bytas ut, liksom glas, koppar och tallrikar.
Vägbeskrivningen bör revideras. Det rekommenderas att man från flygplatsen tar vattenbussen Alilaguna till Venedig. Andra stoppet är Guglie och det kostar 15 euro per person. Biljet köps på flygplatsen före ombordstigning. Bra skyltning i flygplatsen. Och så slipper man åka buss 5 och sedan hitta vaporetto på Pizza Roma.

Annars har service och info från In-Italia varit mycket bra och professionell.

Corte Ca' San Girolamo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Corte Ca' San Girolamo
Tvårumslägenhet Ponte dell'Accademia med 2 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vacker lägenhet i lugnt område

Vi bodde i Ponte del Accademia-lägenheten, där vardagsrummet vetter ut mot kanalen - mycket venetianskt (och myggvänligt, kom ihåg myggspray!)
Vi uppskattade verkligen det lugna läget, nära venetianernas eget liv, med massor av inköpsställen och bra små restauranger.
Det fattades inget bland köksfaciliteterna, vi lagade god mat flera gånger.
Receptionisten var mycket vänlig och hjälpsam.
Ang. wi-fi: Det var krångligt till att börja med, men efter att vi hade bytt kod och kommit fram till att man bara kunde vara inloggad med en apparat i taget gick det bra.

Rekommendationer till andra gäster

In-Italias vägbeskrivning är oumbärlig eftersom de venetianska vägnamnen inte alltid är desamma som på Google Maps.

Corte Ca' San Girolamo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Corte Ca' San Girolamo
Tvårumslägenhet Ponte dell'Accademia med 2 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt besök...

i hade ett härligt besök. Bra, stora rum och en skön takterrass. Bra betjäning på stället och härligt att det fanns ett par flaskor vatten i kylskåpet - precis vad vi behövde efter promenaden från stationen.
Enda minus var, att vi inte fick nya handdukar under hela uppehållet som varade i 4 dagar. Venedig är en varm och fuktig stad, och våra handdukar hade svårt att "torska helt" innan vi skulle använda dem igen. Vi hade gärna sett att handdukarna byttes tredje dagen.

Allt i allt en bra lägenhet, vänlig service - också från kontoret i Danmark. Tack för det.

Corte Ca' San Girolamo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Ligger lite långt från turistställena, men det är inte nödvändigtvis ett minus. Man kan gå till ett vaporette stopp endast 5 minuter bort, där linje 1+2 stannar.
 
Själva boendet på Corte Ca' San Girolamo
Tvårumslägenhet Canal Grande med 2 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det är ett stort plus. Vi hade en son hemma, som vi gärna ville prata med varje dag.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Corte Ca' San Girolamo i Venedig maj 2013

Tack för en härlig tur! Vi har 3 barnbarn, alla flickor, som var har tagit med till venedig, när de fyllde 12 år. Vi har hyrt lägenhet via er flera gånger, och lägenheterna har varit mycket olika, men varje gång levt upp till beskrivningen på er hemsida. Årets lägenhet var den mest moderna och den med mest plats.
Det är endast ett problem, som vi önskar att ni hittade en lösning på - bagaget på avresedagen. De två fösta gångerna hämtade vi nyckeln på ett kontor på Piazzale Roma, och då fick vi lov at ställa bagaget där till klockan 18 - inte idealt då nattåget går klockan 22.30, men bättre än inget. Denna gång lämnades nyckeln på stället, och vi fick ställa bagaget till klockan 14 - vi skulle flyga klockan 20.15.
Trots detta problem, hade vi en härlig resa i denna vackra vackra stad, och vi kommer gärna igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Anders med familj från Göteborg i Sverige bodde på Corte Ca' San Girolamo i Venedig från den 27. till den 30. oktober 2012.

Vår resa (till Venedig och Milano) gick alldeles utmärkt så vi är så nöjda så. Efter inköp av gummistövlar på plats så klarade vi även aqua altan som vi totalt missat! ? När det gäller den personliga kontakten var den mycket bra. Han ringde och kollade om vi var på väg, förklarade vägen och mötte upp i porten. Han förklarade också var närmaste affär låg och det var nog den enda hjälpen vi behövde under vår vistelse. Så vi lär återkomma till Er framöver då vi varit mycket nöjda som sagt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Le Ville del Lido

Lido di Venezia, Veneto

Rekommendationer till dig

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Appartamenti San Simeon

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella

Hotel Relais Cà Sabbioni

Cà Sabbioni Venezia

search map