Semesterbostad i Venedig

Corte Ca' San Girolamo

 
Corte Ca' San Girolamo är inte tillgänglig i dagsläget
Corte Ca' San Girolamo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Venedig här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Corte Ca' San Girolamo ligger i det folkliga kvarteret Cannareggio i lugna och fridfulla omgivningar. Från det lilla torget Campo del Battello ankommer man in till Corte Ca' San Girolamo, där lägenheterna ligger runt om en liten innergård med olivträd och rosmarinbuskar.

Praktisk minimalistisk stil

På Corte Ca' San Girolamo finns det ett litet gemensamt fitnessrum, gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (betalning) som kan vara praktiskt vid längre vistelser i staden. De sju lägenheterna ligger alla på första våningen och har aircondition, golvvärme, satellit-TV, wi-fi och stora fönster som gör lägenheterna ljusa och behagliga. De är inte möblerade på det klassiska (och ibland tunga) viset med venetiansk prägel, men i mer praktisk minimalistisk stil (100% IKEA!). Deras svaga sidor är utan tvekan köksfaciliteterna, som är möjligt mer spartanska än vanligtvis i Italien; det kräver kreativitet och tålmodighet att tillaga annat än de mest simpla maträtter här; två elektriska kokplattor, ingen ugn, ingen fläkt, dåligt med köksutrustning, ja heller inget diskställ. Men, men, men..., det kostar ju ofta heller inte mer att bo här än på ett betydligt mindre och trångt hotellrum, och vi bör alla unna oss att äta det lokala köket, när det gäller varma måltider. Så kan man alltid äta enklare måltider med pålägg och take-away pizza i lägenheten, medan man äter "mer avancerat tillagad" mat ute på stan.

Läs mer om Corte Ca' San Girolamo

Dölj texten
 
 
search map