Semesterbostad i Venedig

Corte Ca' San Girolamo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Corte Ca' San Girolamo ligger i det folkliga kvarteret Cannareggio i lugna och fridfulla omgivningar. Från det lilla torget Campo del Battello ankommer man in till Corte Ca' San Girolamo, där lägenheterna ligger runt om en liten innergård med olivträd och rosmarinbuskar.

Praktisk minimalistisk stil

På Corte Ca' San Girolamo finns det ett litet gemensamt fitnessrum, gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (betalning) som kan vara praktiskt vid längre vistelser i staden. De sju lägenheterna ligger alla på första våningen och har aircondition, golvvärme, satellit-TV, wi-fi och stora fönster som gör lägenheterna ljusa och behagliga. De är inte möblerade på det klassiska (och ibland tunga) viset med venetiansk prägel, men i mer praktisk minimalistisk stil (100% IKEA!). Deras svaga sidor är utan tvekan köksfaciliteterna, som är möjligt mer spartanska än vanligtvis i Italien; det kräver kreativitet och tålmodighet att tillaga annat än de mest simpla maträtter här; två elektriska kokplattor, ingen ugn, ingen fläkt, dåligt med köksutrustning, ja heller inget diskställ. Men, men, men..., det kostar ju ofta heller inte mer att bo här än på ett betydligt mindre och trångt hotellrum, och vi bör alla unna oss att äta det lokala köket, när det gäller varma måltider. Så kan man alltid äta enklare måltider med pålägg och take-away pizza i lägenheten, medan man äter "mer avancerat tillagad" mat ute på stan.

Läs mer om Corte Ca' San Girolamo

L√§genheterna på Corte Ca' San Girolamo

Tvårumslägenhet Canal Grande med 2 sovplatser (första våningen)

Lägenheten ligger på första våningen och är på ca 57 m². Den består av ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Sovrummet har elektroniskt styrd takfläkt. En inomhustrappa leder upp till en bred takterrass var man kan njuta av solskenet och njuta av en avslappnande omgivning.

Tvårumslägenhet Ponte di Rialto med 2/3 sovplatser (första våningen)

Lägenheten ligger på första våningen och är på ca 67 m². Den består av ett uppehållsrum med kokvrå, ett öppet rum med en enkelsäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Sovrummet har elektroniskt styrd takfläkt. Från sovrummet har man utsikt mot den kanal som går förbi Ca' San Girolamo.

Tvårumslägenhet Ponte dell'Accademia med 2 sovplatser (första våningen)

Lägenheten ligger på första våningen och är på ca 57 m². Den består av ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Sovrummet har elektroniskt styrd takfläkt. Från uppehållsrummet har man utsikt mot den kanal som går förbi Ca' San Girolamo.

Trerumslägenhet Sestriere med 3 sovplatser (första våningen)

Lägenheten ligger på första våningen och är på ca 72 m². Den består av ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med en enkelsäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Sovrummet har elektroniskt styrd takfläkt. Från uppehållsrummet har man utsikt mot den kanal som går förbi Ca' San Girolamo.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map