Omdömen från Ca' della Corte

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ca' della Corte

Läs personliga omdömen av Ca' della Corte som ligger i Venedig. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ca' della Corte. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En pärla i Venedig

Bodde här förra våren också och slogs då som nu av gemytlig stämning, gästfrihet och ombonat boende. Hade bett om samma rum men fick istället en helt fantastisk våning med högt i tak ochegen terrass. Vi blev så väl mottagna och fick en personlig stund med massor av information om Venedigs historia. Innerligt tack!

Venedig som semester-destination

Båtutflykt till Murano, Burano och Torsello var mycket trevlig.
Ta båtlinje 1 runt i kanalerna till ex vis Arsenal och vandra tillbaka till exempel Rialtomarknaden.

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Trippelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Härligt

Att bo på detta hotell är mer som att bo hemma hos någon man känner. Vi uppskattar det och är väldigt nöjd med boendet. rejält med utrymme på rummet som var smakfullt möblerat. Vi kan gott rekomendera detta till våra vänner. När det kommer till läget så tror jag inte det går att få så mycket bättre. Kändes nära till allt!

Venedig som semester-destination

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Ca' della Corte

Utmärkt boende för några dagar i Venedig. Bra läge, nära Piazzale Roma och promenadavstånd till olika sevärdheter.

Venedig som semester-destination

Lätt att gå vilse i Venedig. Åk gärna Vaparetton (Vattenbussen) köp flerdagskort. Venedig ingen semesterort för barnfamiljer. Dyrt!

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Mycket autentiskt

Fantastiskt hotell och mycket autentiskt med värme och charm. Man känner sig snabbt hemma. Man har sett över detaljerna, även om hotellet präglas av alla besök genom tiderna.

Riktigt bra service - fick en bricka med frukost till rummet, och det saknades inte något.

Det var lite svårt att hitta, men helt klart ett hotell jag vill rekommendera till andra. Kommer gärna igen.

Venedig som semester-destination

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig upplevelse

Otroligt hjälpsam service och god dialog med värden. Vi fick till och med en hel lägenhet under vårt 7-dagarsuppehälle. Allt fungerade - leverans av frukost, städning osv. Helt klart ett ställe vi kommer rekommendera till andra.

Venedig som semester-destination

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten

Smaken är som baken - men för att vara en italiensk frukost var det ok!
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Dubbelrum superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt boende ett steg från kanalerna

Var en familj som bodde tre nätter i juli. Fick rum utanför själva hotellet i en stor våning med dubbla badrum och kök med det mesta, till och med tvättmaskin! Mycket bra läge med närhet till flera bra restauranger och alla sevärdheter. Frukost på taket får inte alla plats för. Frukosten är ok men inte mer, de ägg man kan få är "bolied" vilket innebär typ 10 min! En magnifik entré till våningen.

Venedig som semester-destination

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Ca' della Corte
4-bäddsrum Superior (inkl. frukost - ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Hemma

Fyra trappor utan hiss med tung resväska var tufft men väl värt det när väl uppe under takåsarna och intill terrassen där vi åt frukost o myste på kvällarna!

Venedig som semester-destination

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Ca' della Corte

Ett av de trevligaste ställen jag bott på

Venedig som semester-destination

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Dubbelrum superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Trevligt hotell i lugnt kvarter

På Ca'della Corte blir man vänligt mottagen och man bor i fint inredda rum. Frukosten serveras, om man önskar det, på takterrassen, vilket kan rekommenderas.
Ca'della Corte ligger centralt för transportmöjligheter och nära många sevärdheter, men kvarteret runt omkring är ändå lugnt. Vi njöt av att komma hem till rummet efter en lång dag på stan, och vi njöt av att spendera en eftermiddag på takterrassen, men kaffe och böcker i solskenet.
Vi bor gärna på Ca'della Corte igen en annan gång.

Venedig som semester-destination

På restaurangen Alba Nova, Lista dei Bari nr. 1252 fick vi riktigt god mat, bland annat bläckfisk och pasta med krabbor i jordärtskocksås. Det var ett trevligt ställe med en vänlig värdinna, som också är kock. Restauranghunden heter Alfonso, och tycker också väldigt mycket om att bli klappad.

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Dubbelrum Classic (inkl. frukost - ingen återbetalning)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig plats

Otroligt härlig plats med levande ljus om kvällen och ett varmt välkomnande. Härligt att få frukosten serverad på takterrassen. Bra tips till restauranger och sevärdheter. Nära Piazza Roma och inte långt till sevärdheterna, men väldigt lugnt med möjligheten att uppleva det dagliga livet hos de lokala (polisens fartkontroll i kanalen, sopbilens ankomst, frukt- och grönsakshandlarens ankomst på kanelen osv...).

Ca' della Corte
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Ca' della Corte
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Corte Ca' San Girolamo

Venedig, Veneto

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Gardaland Adventure Hotel

Castelnuovo del Garda

Hotel Bellavista

San Zeno di Montagna

Park Hotel Cellini

Lido di Jesolo

search map