Hotell i Venedig

Ca' della Corte

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Standarden är hög på Ca' della Corte. Vem kan motstå dessa mysiga och personliga rum med tillgång till takterrass och med ett lugnt (men ändå centralt) läge? Inte många. På Ca' della Corte råder det ingen tvivel om värdskapets förpliktelser. Välkommen till detta lilla Boutique-hotell.

Ett lugnt läge mitt i Venedig

Ca' della Corte ligger i Dorsoduro området. Det finns mängder av kanaler på alla sidor - dock är det ingen kanal utsikt från själva hotellet. Det finns dessutom många bra matställen på gångavstånd. Ca' della Corte har vid ingången en vackert möblerad uteplats, där det om kvällarna ofta är stearinljus tända. Stämningen är lockande.

Läs mer om Ca' della Corte

Personligt och välkomnande

På det här hotellet är det inget som har lämnats åt slumpen. Man har tänkt på allt, inte minst på de många lamporna i Muranoglas. Man känner sig mycket välkommen här, vilket är allt annat än standard. I den stora loungen hittar gästerna en kaffehörna med fruktskål, som står till gästernas förfogande dygnet runt. Kaffe och frukt kan vara som sänt från ovan, när man kommer hem, trött efter en dags vandring i Venedig. Förutom Wifi på rummen finns det även en internethörna på hotellet. Värdarna är mycket öppen sinnade och kan ordna det mesta. Mycket kan göras - bara att fråga.

Frukosten serveras på takterrassen ...

Bland de många höjdpunkterna så toppar takterrassen dessa, där frukosten serveras vid borden när väder tillåter. Från den vackra takterrassen är det utsikt över kvarterens tak. Observera att takhöjden under halvtaket är begränsat. Man kan alternativt välja att äta sin frukost nere i loungen eller på rummet (utan mer-tillägg).

Rummen

Rummen ligger på andra, tredje och fjärde våning. Rummet på tredje våning är en vindsvåning (Standard) med sovloft till ett barn. Det finns inte hiss på hotellet.

Läs om rummen på Ca' della Corte

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map