Omdömen från Appartamento Casanova

 
Appartamento Casanova är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Casanova är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Venedig här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento Casanova

Läs personliga omdömen av Appartamento Casanova som ligger i Venedig. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Casanova. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Erik med familj från Falun i Sverige bodde på Appartamento Casanova i Venedig från den 13. till den 16. juni 2008.

Hej, Vi är jättenöjda med allt, Venedig, området och inte minst lägenheterna. Fräscha och smakfullt inredda. Svårast var att hitta till lägenheterna trots beskrivning, men det har nog mest med Venedigs "stadsplanering" att göra. In- Italias förmedling har verkligen fungerat perfekt för oss. mvh, Erik Grind

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 10 Vuxna
Namn
Eija med sällskap från Bro i Sverige bodde på Appartamento Casanova i Venedig från den 9. till den 12. september 2007.

Vår vistelse i Venedig 9-12 September var över förväntan för 6 personer som aldrig rest tillsammans. Lägenheten Casanova låg bra till och var trevlig. I den omedelbara närheten hittade vi faktiskt både butik, jazzbar, café samt butiker av alla slag. Kaffekokaren en Alessi kanske inte var direkt gjord för att brygga morgonkaffe till 6 personer, snarare till 1 1/2. En riktig kaffebryggare hade varit att föredra. Sovrummet på vinden var kanske inte heller gjord för vuxna då vi slog huvudena takbjälkarna titt som tätt. Annars var lägenheten tipptopp liksom de övriga 2 sovrummen.

Även om vi fick lämna lägenheten ganska tidigt på avresemorgonen så var det toppen att vi fick lämna vårt bagage på kontoret där nyckeln hämtades vid ankomsten. Venedig är en stad som bara måste upplevas för den är helt unik. Även om Venedig är dyrare än andra italienska städer så går det ändå att komma undan billigt som t.ex handla i butiken och äta frukosten i lägenheten, satsa på kinarestaurangen en kväll där den dyraste rätten kostade 7 Euro och hela notan för 4 personer gick på 30 Euro och då åt och drack vi oss mätta. Vi köpte var sin 48 timmars biljett för 25 Euro för att ta oss fram med båtarna men det visade sig vara helt onödigt då vi åkte 4 gånger allt som allt. Vi har rekomenderat er hemsida varmt till vänner o bekanta. Kommer att hyra lägenhet av in-italia fler gånger. Hälsar Eija med arbetskamrater.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Appartamenti San Simeon

Venedig, Veneto

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map