Semesterbostad i Venedig

Appartamenti San Simeon

Lägenheterna ligger i den smala byggnaden i mitten av bilden. Från tre av lägenheterna är det lagunutsikt mot den ikoniska kyrkan på ön San Giorgio Lägenhet Laguna Lägenhet Ducale Lägenhet Ducale Lägenhet San Giorgio Lägenhet San Giorgio Lägenhet San Giorgio
 
Appartamenti San Simeon är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti San Simeon är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Venedig här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tre av de fyra lägenheterna har till och med en fin vy mot lagunen och den ikoniska kyrkan på ön San Giorgio. De har alla har aircondition.

Historisk charm och charmerande historia

Lägenheterna, som ligger mitt i det historiska Venedig, är inredda med charm och antikviteter utan att tynga interiören. Standarden är bra och klart över medel. In-Italia har värderat det till fyra solar. Strax intill lägenheterna lägger vattenbussarna till - härifrån kan man bl.a. åka över till Lido Di Venezias gyllene sandstränder, vilket gör det som upplagt för en veckas vistelse här under sommar halvåret. Venedig är ett av de få ställen i hela Italien som man lätt kan kombinera storstad och badsemester. Skulle du mot vår rekommendation komma med bil, så har stället ett rabattavtal med ett parkeringshus vid Piazzale Roma vid ankomst till Venedig.

Läs mer om Appartamenti San Simeon

Komfort som på ett hotell

Lägenheterna uthyrs efter principen, att du inte ska behöva något besvär. Dessutom är användning av (el/vatten), handukar och sängkläder inkluderat i priset. Observera att det finns ingen hiss på stället.

Dölj texten
 
 
search map