Semesterbostad i Venedig

Appartamenti San Simeon

Pris från per pers.
Lägenheterna ligger i den smala byggnaden i mitten av bilden. Från tre av lägenheterna är det lagunutsikt mot den ikoniska kyrkan på ön San Giorgio Lägenhet Laguna Lägenhet Ducale Lägenhet Ducale Lägenhet San Giorgio Lägenhet San Giorgio Lägenhet San Giorgio
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tre av de fyra lägenheterna har till och med en fin vy mot lagunen och den ikoniska kyrkan på ön San Giorgio. De har alla har aircondition.

Historisk charm och charmerande historia

Lägenheterna, som ligger mitt i det historiska Venedig, är inredda med charm och antikviteter utan att tynga interiören. Standarden är bra och klart över medel. In-Italia har värderat det till fyra solar. Strax intill lägenheterna lägger vattenbussarna till - härifrån kan man bl.a. åka över till Lido Di Venezias gyllene sandstränder, vilket gör det som upplagt för en veckas vistelse här under sommar halvåret. Venedig är ett av de få ställen i hela Italien som man lätt kan kombinera storstad och badsemester. Skulle du mot vår rekommendation komma med bil, så har stället ett rabattavtal med ett parkeringshus vid Piazzale Roma vid ankomst till Venedig.

Läs mer om Appartamenti San Simeon

Komfort som på ett hotell

Lägenheterna uthyrs efter principen, att du inte ska behöva något besvär. Dessutom är användning av (el/vatten), handukar och sängkläder inkluderat i priset. Observera att det finns ingen hiss på stället.

L√§genheterna på Appartamenti San Simeon

Tvårumslägenhet Campiello med 3 sovplatser

Denna lägenhet på ca 45 m² och ligger på andra våning (vid sidan av Laguna - dvs. dessa två lägenheter kan med fördel hyras av två familjer eller en stor). Lägenheten har ett stort uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor och kylskåp) och en enkelbäddsoffa för en person. Utöver detta är det även ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även aircondition, lcd sat-tv och förvaringsskåp. Denna lägenhet är för max tre personer.

Tvårumslägenhet Laguna med 3/4 sovplatser (med lagunutsikt)

Denna lägenhet är ca 50 m² och ligger på andra våning (vid sidan av Campiello - dvs. dessa två lägenheter kan med fördel hyras av två familjer eller en stor). Lägenheten har ett uppehållsrum med kokvrå (mikro, två kokplattor og kylskåp) och en dubbelbäddsoffa. Utöver detta finns det även ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och jacuzzi. Lägenheten har även aircondition, lcd sat-tv och förvaringsskåp. Denna lägenhet är för max fyra personer. Från lägenheten är det lagunutsikt. Då lägenheten ligger på andra våning har man också utsikt mot trottoaren och restaurangernas parasoller.

Tvårumslägenhet San Giorgio med 3/4 sovplatser (med lagunutsikt)

Denna lägenhet på ca 50 m² ligger på tredje våning. Lägenheten har ett uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor og kylskåp) och dubbelsoffa. Utöver detta finns det även ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även aircondition, lcd sat-tv och förvaringsskåp. Denna lägenhet är för max fyra personer. Från lägenheten är det lagunutsikt.

Enrumslägenhet Ducale med 3/4 sovplatser (med lagunutsikt)

Denna stora enrumslägenhet är på ca 50 m² och ligger på fjärde våning med högt i tak. Lägenheten har ett stort rum med kokvrå (micro og två kokplattor) dubbelbäddsoffa, dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har även aircondition, lcd sat-tv och förvaringsskåp. Denna lägenhet är för max fyra personer. Från lägenheten är det en panoramisk lagunutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

Corte Ca' San Girolamo

Venedig, Veneto

Rekommendationer till dig

Corte Ca' San Girolamo

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map