Semesterbostad i Venedig

Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto

Ingången till Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto Kyrkan Madonna dell'Orto Terrassen till Beige Lägenheten Nero Lägenheten Rosso Gemensam paviljong med lounge möbler
 
Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Venedig här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tänk att hitta tre högkvalitetslägenheter med egen terrass i den gamla delen av Venedig! Och vattenbuss-hållplatsen Madonna dell'Orto ligger strax intill, varifrån man kan segla direkt till flygplatsen.

Cannaregio och Madonna dell'Orto

Lägenheterna Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto är namngivit efter klocktornet till grannkyrkan Madonna dell'Orto, som ligger här i området Cannaregio. Cannaregio uppfattas av många som det äkta och oturistiska Venedig. Det är också i detta område, man hittar de judiska kvarteren. Från Madonna dell'Orto tar det ca 30 minuter att gå till Markusplatsen, medans tågstationen och Rialtobron ligger närmre. Närmsta livsmedelssaffär/bageri ligger ca 400 m från lägenheterna.

Läs mer om Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto

Lungt läge och historiska omgivningar

Stället ligger endast ca 20 m från kajen, varifrån du kan skåda ut över lagunen. Ingången är vacker och historisk och platsen är endast för ställets egna gäster. Läget är lugnt - här finns inga massturism-stråk, endast några lokala kyrkor, som ringer då och då.

Smakfulla lägenheter med egna terrasser och en gemensam terrass

De rymliga lägenheterna har alla en egen privat terrass och ligger på första våning. Trädgården är omgiven av rosor och andra olika blomster - vilket naturligtvis varierar beroende på årstiden. Lite mellan den lilla receptionen och lägenheterna ligger det en fin paviljong med lounge möbler för gemensamt bruk.

Lägenheterna på Appartamenti Al Campanile Madonna dell'Orto

Trerumslägenheten Beige med loft med 4/7 sovplatser (med privat terrass)

Lägenheten Beige är på ca 83 m² och ligger på första våning. Den är uppdelad på två våningar och består av ett uppehållsrum med kokvrå (m bl.a. micro, vattenkokare, kylskåp och diskmaskin) matplats, ett sovrum med dubbelsäng, enkelsäng och loft till en person samt ett badrum med toalett, hårtork och dusch. Från sovrummet, är det direkt utgång till den privata möblerade terrassen. Från uppehållsrummen går det en trappa upp till andra våning, där det finns ett sovrum med dubbelsäng och sovpuff till en person(vecklas upp till en extra säng) samt ännu ett badrum med toalett och jacuzzi. Lägenheten har aircondition, wi-fi, förvaringsskåp, tvättmaskin och lcd sat-tv. Denna lägenhet ligger som den första och har den största terrassen av de tre.

Enrumslägenhet Nero med loft med 4/6 sovplatser (med privat terrass)

Lägenheten Nero är ca 70 m² och ligger på första våning. Vi pratar om en stor och rymlig enrumslägenhet med stort loft. På förstavåning består den av en särskild sovavdelning (med dubbelsäng och enkelbäddsoffa), ett uppehållsrum med kokvrå (m. bl.a. micro, vattenkokare, kylskåp och diskmaskin) med matplats samt ett badrum med toalett, hårtork och badkar. Från kokvrån är det en trappa upp till loftet, där det finns en dubbelbäddsoffa och ett särskilt sovavdelning med dubbelsäng. Lägenheten har aircondition, förvaringsskåp, tvättmaskin och lcd sat-tv. Denna lägenhet ligger i mitten av de tre, har en möblerad terrass.

Enrumslägenhet Rosso med loft med 4/5 sovplatser (med privat terrass)

Lägenheten Rosso är ca 60 m² och ligger på förstavåning. Det är tal om en stor och rymlig enrumslägenhet med ett stort loft. På första våning består den av ett uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, en enkelbäddsoffa och en kokvrå (m. bl.a. micro, vattenkokare, kylskåp och diskmaskin) med matplats samt ett badrum med toalett, hårtork och badkar. Det är en trappa upp till loftet, där det står en soffa och en dubbelsäng. Lägenheten har aircondition, förvaringsskåp, tvättmaskin och lcd sat-tv. Denna lägenhet ligger längst bort av de tre lägenheterna, har en liten stängd möblerad terrass som inte är övertäckt.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Ai Carmini Suites

Venedig, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Hilton Molino Stucky

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map