Hotell i Venedig

Ai Reali Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Venedig är en av de mest äventyrliga städerna i världen. Historiens vingsus kan höras överallt medan de eleganta gondoler sakta glider runt mellan de totalt 117 öar som utgör själva staden. De historiska palatsen ligger nära varandra och på en position mellan Markusplatsen och den legendariska Rialtobron, hittar du en av Venedigs hemliga pärlor, nämligen Hotel Ai Reali.

Du kan segla hela vägen fram

Du kan segla hela vägen fram till hotellet och när du kliver in i det gamla ståtliga palatset tappar du lätt andan då det är precis som att stiga rakt in i en svunnen tid. Med andra ord, du kommer uppleva Venedig så som Venedig ska upplevas.

Historiska ramar för en avkopplande semester

Hotel Ai Reali är inrymt i en gammal historisk byggnad från 1700-talet. Palatset kallades ursprungligen "Ca 'Corner Reali" och ägdes av familjen Corner. År 1800 såldes det till herr Reali, som ägde flera olika fabriker. Byggnaden har endast fungerat som hotell sedan 2013 och den exklusiva inredningen och de eleganta omgivningarna gör att hotellet snabbt blev upptaget hos hotellkedjan "Small Luxury Hotels of the World".

Bo i eleganta omgivningar

Förutom den stora lobbyn erbjuder hotellet en exklusiv restaurang, en mysig lounge med bar och en liten grön uteplats, wellness och spa samt konferensmöjligheter.

Eleganta och smakfulla rum

De 32 rummen är ett helt kapitel i sig, och finns i många olika storlekar och kategorier, och alla är smakfullt inredda i klassisk venetiansk stil. Alla rum är utrustade med minibar, värdebox till laptop, telefon, wifi, platt-TV. Badrummet har toalett, dusch och hårtork. Rummen från kategorin Classic och vidare upp i nivå, har också en sittgrupp och skrivbord, medan juniorsviter och sviter har utsikt över kanalerna.

Läs om rummen på Ai Reali Hotel

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

San Marco Palace

Venedig, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Tenuta Le Cave

Tregnago

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map