Hotell i Venedig

Ai Carmini Suites

<p>Ai Carmine kyrka</p>
<p>Uppgången</p>
<p>Exempel på kökshörna i Comfort Suite</p>
<p>Exempel på Comfort Suite</p>
<p>Exempel på Comfort Suite</p>
<p>Superior Suite på 4:e våningen</p>
<p>Superior Suite på 4:e våningen</p>
<p>Exempel på uppehållsrum i Comfort Suite</p>
<p>Exempel på sovrum i Comfort Suite</p>
<p>Exempel på bäddsoffa i Comfort Suite</p>
<p>Exempel på sovrum i Comfort Suite</p>
<p>Superior Suite på 4:e våningen</p>
<p>Superior Suite på 4:e våningen</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ai Carmini Suites bjuder på ett centralt läge: om du ankommer med tåget eller i bil, har du 1 km promenad från tågstationen, och lika långt till Piazzale Roma där den närmsta - och dyraste - parkeringshuset ligger.

Bo ut till en pittoresk kanal

Alla semesterlägenheter på Ai Carmini Suites vänder ut mot kanalen Rio di S. Margherita vilken leder till torget Campo di S. Margherita där venetianerna samlas för att köpa in mat på den lokala marknaden, eller får att om kvällen ta en kaffe efter dagens plikter. Torget ligger så pass nära att du kan komma dit på kort tid, men samtidigt så pass långt bort att du inte kommer att störas av ljudnivån om kvällarna.

Boende med massor av av kultur

Ai Carmini Suites ligger mellan det armenska kollegiet på Palazzo Zenobio och Otello huset, där Shakespeare iscensatte den berömda tragedin med samma namn. Inom kort promenadavstånd hittar du Carmini kyrka och Carminiskolan (med en fresko av Tiepolo i hallen), samt den långa promenaden Fondamenta delle Zattere, varifrån du har utsikt mot Guidecca-ön. Få minuters promenad och du kommer till Ca' Rezzonico museet och till Accademia-galleriet. Du har för övrigt 1,8 km promenad till bron Rialto, och 2 km promenad till torget San Marco.

Bra semesterlägenheter med tillgång till gemensam terrass

Från uppgången kommer du upp - längs trappan eller via en hiss - till din semesterlägenhet, som kan ligga på 1, 2, 3, eller 4:e våningen i huset. Då det handlar om ett antikt palats, är alla lägenheter lite olika vad angår inredning, färger och råmaterial. Exempelvis har några träbjälkar, andra har mindre loft och färgerna varierar från lägenhet till lägenhet. På fjärde salen ligger endast en lägenhet (Superior Suite), som har en terrass med utsikt över Venedigs takåsar och kupoler. Alla lägenheterna har luftkonditionering, tvättmaskin, diskmaskin, kökshörna med mikro samt Wi-Fi. Priset inkluderar daglig städning av lägenheten, dock inte städning av kökshörnan.

Läs om rummen på Ai Carmini Suites

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Ai Carmini Suites

Läs personliga omdömen av Ai Carmini Suites som ligger i Venedig. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ai Carmini Suites. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Ai Carmini Suites

Bedömning av Ai Carmini Suites

Läs mer

Bedömning av Ai Carmini Suites

Läs mer

Bedömning av Ai Carmini Suites

Läs mer

Super

Skönt ställe! Centralt och ändå lite bort från den värsta turistströmmen! Fint litet torg i närheten med goda restauranger!
Vi ankom sent i mörker och hade lite svårt att finna stället! Kan kartan göras tydligare? Mötte stor hjälpsamhet!

Läs mer

Bedömning av Ai Carmini Suites

Läs mer
 
search map